Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018-2019 ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Γκρουπ 2009-2008 κ. Στέλλα
Γκρουπ 2007-2006 κ. Σοφία
Γκρουπ 2012-2001-2010 κ. Ευδοξία
Γκρουπ Αλμάτων και Νέων επικοντιστών κ. Κοσμάς
Γκρουπ Δρόμων και Αλμάτων κ. Λάζαρος και κ. Νίκος
Γκρουπ Επικοντιστών κ. Θεοφάνης και κ. Φώτης
Τα τρία γκρουπ στο Κεντρικό Στάδιο (κ. Στέλλας, κ. Σοφίας κ. Ευδοξίας).
Το προπονητικό team του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με την κ.. Σοφία να λείπει (είναι η φωτογράφος) και τον κ. Νίκο μας να προτιμάει -πρώτη μέρα- τα δικά του χρώματα!
Το γκρούπ της κ. Στέλλας ετοιμάζεται για το ζέσταμα.
Το μικρότερο ηλικιακό γκρουπ της κ. Ευδοξίας … οι πρώτες ασκήσεις.

Πρώτη ημέρα με την παρουσία των αθλητών που στηρίζουν το σύλλογο (παλαιούς) και (Νέο αίμα) αθλητών που ήρθαν στο σύλλογο να γνωρίσουν τον αθλητισμό.

Τα γκρουπ των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ   αλλά και του Αγωνιστικού αθλητισμού μπαίνουν σε καλούπια. Γονείς φροντίστε να περάσετε από το σύλλογο (Τετάρτη ή Παρασκευή) που θα συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε εικόνα για τα γκρουπ που θα δημιουργήσουμε.

Θέλουμε να λειτουργούμε με ολιγομελή τμήματα γι’ αυτό δηλώστε νωρίς τις ώρες που προτιμάτε (17:30 ή 19:00) ώστε να δημιουργήσουμε και τα ανάλογα γκρουπ. Ακόμη και να μην είστε έτοιμοι να αρχίσετε προπονήσεις ελάτε και δηλώστε την προτίμησή σας.

Το πρόγραμμα θα πάρει σάρκα και οστά την 2η εβδομάδα με τα γκρουπ των Ακαδημιών να λειτουργούν Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή και τα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ (ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ακόμη και ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ.

Όσοι ανήκετε στα ηλικιακά γκρουπ του Αγωνιστικού αθλητισμού (μεγαλύτεροι από το 2005) ελάτε να συνεννοηθείτε με τους προπονητές που θα καθορίσουν το πρόγραμμα ανάλογα με την επιθυμία των περισσοτέρων.

Όσο πιο γρήγορα τακτοποιήσουμε το πρόγραμμα τόσο καλύτερα θα οργανώσετε και εσείς το πρόγραμμα των άλλων δραστηριοτήτων των παιδιών σας (ξένες γλώσσες, μουσική, κ.α.)

Νέο ραντεβού Τετάρτη 5.9.18 στις 19:00 στο κυλικείο του Καυτανζογλείου.

Ο υπογράφων θα βρίσκεται και αύριο  Τρίτη 4.9.18 στις 19:00 στο Στάδιο για προπόνηση και πιθανές ερωτήσεις γονέων και κηδεμόνων.

print

Written by