2Ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 – ΔΕΥΤΕΡΑ 10.9.18 ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κόκκινο μπλουζάκι, μετά την εγγραφή σας, από το τραπέζι των προπονητών.
Το γκρουπ της κ. Στέλλας
Το γκρουπ της κ. Σοφίας

Μολονότι, η δυσκολία στη μεταφορά των αθλητών  λόγω της Έκθεσης και της παρουσίας του πρωθυπουργού, η Παρασκευή ήταν προβληματική ημέρα, η εικόνα της παρουσίας τω ν αθλητών  του συλλόγου είναι ικανοποιητική. Έστω και με αυτές τις συνθήκες τα γκρουπ  που θα λειτουργήσουν τη 2η εβδομάδα είναι:

 

ΓΚΡΟΥΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Α΄ ΚΥΚΛΟΣ:  Γκρουπ 17:30

1ο γκρουπ της κ. Στέλλας  17:30

1ο Γκρουπ της κ. Σοφίας   17:30

Β’  ΚΥΚΛΟΣ:  Γκρουπ  19:00

1ο Γκρουπ της κ. Ευδοξίας 19:00

2ο γκρουπ της κ. Στέλλας 19:00

3ο Γκρουπ της κ. Σοφίας 19:00

Σύμφωνα με τα δεδομένα της 1ης εβδομάδος τα 3 Γκρουπ  του 2ου κύκλου (19:00) θα τα κάνουμε 4 γκρουπ, από την 3η εβδομάδα και μέχρι τέλος της χρονιάς.

Στόχος του συλλόγου είναι να γίνεται ουσιαστική δουλειά με ολιγομελή γκρουπ ώστε και έλεγχος να υπάρχει και η επαφή προπονητή αθλητή να είναι πιο ουσιαστική.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ «ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Ενημερώνουμε τους γονείς που, εφόσον τα παιδιά είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ και τους διαβεβαιώσουν ότι θέλουν να συνεχίσουν, θα θελήσουν να κάνουν εγγραφή ότι μαζί με την εγγραφή θα πάρουν ΔΩΡΕΑΝ και ένα μπλουζάκι του συλλόγου (το κόκκινο), το οποίο θα πρέπει να φορούν στις προπονήσεις.

Εάν κάποιος γονιός θελήσει να πάρει και 2ο μπλουζάκι (το 2ο θα πρέπει να το πληρώσει 5 ευρώ.)

ΓΚΡΟΥΠ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Οι μεγαλύτεροι αθλητές που εντάσσονται στα αγωνιστικά γκρουπ  με προπονητές τους : (κ. Κοσμά, κ. Λάζαρο, κ. Νίκο, κ. Θεοφάνη, κ. Φώτη) σταδιακά θα καθορίσουν με τον προπονητή τους την ακριβή ώρα και το μέρος που θα γίνεται η προπόνηση.

Η 2η και η 3η εβδομάδα θα είναι εβδομάδες γνωριμίας των αθλητών και της ένταξής των στο κατάλληλο γκρουπ. Η ένταξή τους θα γίνει  ανάλογα με τα προσόντα τους, την προτίμησή του σε αγωνίσματα αλλά και τη γνώμη των προπονητών ως προς την “ομάδα αγωνισμάτων” που είναι η καλύτερη για τα σωματικά χαρακτηριστικά και τα λοιπά προσόντα του κάθε αθλητή.

print

Written by