ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ-ΠΑΙΡΝΩ «ΔΩΡΕΑΝ» ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ-ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Στην επόμενη φωτογράφηση, ας είναι όλα τα παιδιά με την κόκκινη μπλούζα.
“Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”.

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες, μετά από 2-3 δοκιμαστικές προπονήσεις και εφόσον το παιδί περνάει καλά και θέλει να συνεχίσει, να κάνουν την εγγραφή ώστε να γνωρίζουμε τον πραγματικό αριθμό των παιδιών που θέλουν να συνεχίσουν.

Γίναμε ήδη πολλοί και με τα σημερινά δεδομένα σκοπεύουμε να ζητήσουμε τη βοήθεια και ενός ακόμη συναδέλφου. Θα πρέπει να ξέρουμε εάν η παρουσία του είναι πράγματι απαραίτητη και ο μόνος τρόπος να το μάθουμε είναι τα νέα παιδιά να κάνουν (μετά 2-3 προπονήσεις) την εγγραφή τους στο σύλλογο.
Επίσης, παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες, κυρίως των μικρών μας αθλητών, να φέρνουν τα παιδιά τους στην προπόνηση φορώντας τα το κόκκινο μπλουζάκι του συλλόγου, που δίνεται (δωρεάν) με την εγγραφή.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η υπέροχη φόρμα του συλλόγου με τα ωραία χρώματα σε λίγο που θα κρυώσει ο καιρός θα είναι περιζήτητη. Η φόρμα τιμάται 25 ευρώ και υπάρχει σε όλα τα νούμερα μέχρι και XΧL μπορούν να την αγοράσουν και οι γονείς/κηδεμόνες ή φίλοι του συλλόγου. Όσοι το φροντίσουν νωρίς θα τις πάρουν αμέσως.  Τα πολύ μικρά νούμερα πλησιάζουν στο τέλος και θα χρειαστεί νέα παραγγελία που θα την έχουμε Δεκέμβριο.
Ρωτήστε για φόρμα τώρα που είναι σχετικά νωρίς. Εφόσον τελειώσουν τα νούμερα απλά παραγγέλνουμε και περιμένουμε.

print

Written by