ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ» 2018 – ΜΠΕΛΟΣ 1ος ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΜΕ 4.80

Συγχαίρουμε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ και τον Μ.Σ. Ορφέα Σερρών, για τη διοργάνωση των αγώνων «Μπεκιάρεια» προς τιμήν του Σερραίου Βαλκανιονίκη αθλητή στίβου Θανάση Μπεκιάρη.

Για μια ακόμη φορά η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ και οι άνθρωποί της Τιμούν έναν από τους κορυφαίους αθλητές της περιοχής και συνάμα η Τιμή που προσφέρουν «γυρνάει» και τους «αγκαλιάζει όλους».

Με τρεις αθλητές:  Μπέλος Θ., Τριανταφύλλου Α. και Ντούρος Ι. ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ τίμησε τη διοργάνωση και τον Αθανάσιο Μπεκιάρη.

Τόσο ο Θανάσης Τριανταφύλλου (2003) όσο και ο Γιάννης Ντούρος (2003) θέλησαν -με μικρά κοντάρια- να περάσουν τα ύψη που θεώρησαν ότι «τα έχουν»! αλλά το επί κοντώ είναι δύσκολο αγώνισμα. Το παραμικρό λάθος έχει ως αποτέλεσμα να πέσει ο πήχης – ΑΚΥΡΟ ΑΛΜΑ.

Έτσι και ο Θανάσης και ο Γιάννης έκαναν από 3  ΑΚΥΡΑ άλματα στα αρχικά τους ύψη (4.10 και 3.70) και τους έμεινε … το ταξίδι.

Αντίθετα,  ο Θεοφάνης Μπέλος πέρασε το 4.60  με την πρώτη (που του έδωσε την 1η θέση) και στη συνέχεια πέρασε και το 4.80 με κοντάρι μικρότερο του συνηθισμένου.  Συνέχισε με το ίδιο κοντάρι το οποίο όμως δεν τον βοήθησε για να περάσει τα  5.00 μ.
Στην 1η  φωτογραφία
οι τρείς νικητές του αγωνίσματος (Μπέλος, Τσολακίδης, Κεφαλίδης).

Στη 2η φωτογραφία
οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με τoν προπονητή τους, Όλοι  κέρδισαν:
Ο θανάσης Τριανταφύλλου κρατάει το κύπελλο, Ο Μπέλος το Μετάλλιο (το ξέχασες στο αμάξι κούκλε!) και ο Γιάννης Ντούρος το Δίπλωμα.
Ε! όλοι κάτι κερδίσατε.
Μπράβο παιδιά … τα καταφέρατε … ΟΛΟΙ!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ MΠΕΚΙΑΡΕΙΑ 2018

print

Written by