ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 – ΣΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Ο σύλλογος από πολύ νωρίς προσπαθεί να περάσει στους «μπόμπιρες» τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς που είναι επιθυμητές. Κανένας δε γεννήθηκε γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνει ή ποιά είναι η επιθυμητή συμπεριφορά σε κάθε παρουσιαζόμενη ευκαιρία, τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή γενικότερα.

Όλη αυτή την προσπάθεια που χαρακτηρίζει τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ με δύο λόγια ΤΗΝ ονομάζουμε “Point System”.  Και επειδή οι παλαιοί επισκέπτες της σελίδας μας γνωρίζουν καλά το σύστημα  και ίσως βαρέθηκαν να το διαβάζουν συνέχεια, για τους νέους επισκέπτες της σελίδας μας θα τους παραπέμψω σε μια οποιαδήποτε αναφορά που εν συντομία εξηγεί το «τι εστί Point System”.

Επίσης οι νέοι επισκέπτες διαβάστε τα: Γεια θου, με λένε Κω.θτάκη

Οι νικητές του «Point System» και των παρουσιών για κάθε μήνα βραβεύονται.
Για το μήνα Σεπτέμβριο λόγω της αλλαγής των γκρουπ και της ακανόνιστης προσέλευσης των παιδιών θα βραβευτούν μόνον οι νικητές με τις περισσότερες παρουσίες. (Τα ονόματα των νικητών στη δίπλανή εικόνα).

Από σήμερα 1.10.2018 αρχίζει ο νέος μήνας ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ που τα πάντα αξιολογούνται και οι «σωστές συμπεριφορές» επιβραβεύονται με το πολυπόθητο αυτοκολλητάκι.

Εμπρός παιδιά, έχετε το νου σας και προσπαθήστε να είστε εσείς οι νικητές που θα βραβευτούν τον επόμενο μήνα. Οι βραβεύσεις των νικητών παρουσιών … τελικά έγιναν Δευτέρα 1.10.18 (Οι φωτογραφίες των γκρουπ).

 

 

ΜΠΡΑΒΟ σε όλους και ιδιαίτερα στους νικητές.

print

Written by