Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2018 – ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Με την συνέπεια που χαρακτηρίζει το έμψυχο δυναμικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έγιναν τόσο ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ για την νέα αγωνιστική χρονιά όσο και η συγκέντρωση των Γονέων και κηδεμόνων.

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Από πού να αρχίσω;
Από τον καταπληκτικό ιερέα που ήταν σε όλα ΑΨΟΓΟΣ! Κατάφερε με απλά λόγια, κατανοητά ακόμη και στα 6χρονα, να μας κερδίσει όλους. Κατάφερε το ακατόρθωτο, να κρέμονται από τα χείλη του οι μπόμπιρες περιμένοντας το τέλος της ιστορίας με τον Ηρακλή και τον Ανταίο αλλά και τον Άγιο Δημήτριο και τον Νέστωρα…

Από τη χορωδία! αποτελούμενη από τους συνοδούς του ιερέα, στους οποίους προστέθηκαν και τα παιδιά από τα Γιαννιτσά, που με συνδετικό κρίκο τη «Σοφία τους»  μεγάλωσαν στην «αγκαλιά του ΡΗΓΑ» και είναι οι μόνιμοι και αφανείς υποστηρικτές μας.  Παντού τους βρίσκεις, πουθενά δεν τους συναντάς! Τι παιδιά και αυτά!

Από τα παιδιά μας! Ακόμη και οι πιο ζωηροί ήσαν «Κύριοι». Όχι μόνο δε χρειάστηκε να ακουστούν οι μεγάλοι, αλλά μας κέρδισαν όλους με την προσήλωσή τους «στις ιστορίες» του Ιερέα. ΜΠΡΑΒΟ σε μικρούς και μεγάλους (αθλητές).

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Ίσως να ήταν η πολυπληθέστερη παρουσία γονέων και κηδεμόνων σε Αγιασμό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Το κυριότερο δεν βιάστηκαν να φύγουν έμειναν και στη συγκέντρωση μας άκουσαν και τους ακούσαμε.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μέλη της «Σκιώδους Κυβέρνησης» γονείς και κηδεμόνες ενημερώθηκαν για τις εκδηλώσεις του συλλόγου και τα τρέχοντα, υπέβαλαν ερωτήσεις και πήραν τις απαντήσεις τους. Νοιώθουμε τυχεροί όχι μόνο για τα υπέροχα «αχώνευτα» αλλά και για την ποιότητα των γονέων που τελικά κατέληξαν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, όλοι ένας και ένας. Στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι η δημιουργία φιλικών δεσμών ακόμη και μεταξύ οικογενειών αφού υπάρχει ισχυρότατος  συνδετικός κρίκος που είναι «τα παιδιά μας».

Ένα από τα πρώτα στοιχεία που θέλουμε να περάσουμε στους νεαρούς αθλητές μας είναι η προτροπή να «κάνουν φίλους». Δεν βρίσκουμε κάτι που να είναι καλύτερο από το να έχουμε παιδιά που θα χαίρονται τον αθλητισμό με τους φίλους τους και τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών να χαίρονται μαζί τους. Εάν το πετύχουμε στο επίπεδο που στοχεύουμε μέσα από τις εκδηλώσεις του συλλόγου, τότε θα μπορούμε να λέμε ότι κάτι πετύχαμε κάτι προσφέραμε δεν πήγε χαμένος ο χρόνος μας!

Κυρίες, Κύριοι,
Σας ευχαριστούμε γιατί είστε κοντά μας στο ομολογουμένως δύσκολο έργο που έχει να κάνει με τη διάπλαση των χαρακτήρων των «αχώνευτων», τα οποία μας εμπιστευτήκατε.
Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να περάσουμε στα παιδιά σας “επιθυμητές συνήθειες” και τρόπους σκέψης που να κάνουν τη διαφορά. Από εσάς ζητάμε να είστε κοντά μας και να μας ενημερώνετε για το οποιοδήποτε μικρό ή μεγαλύτερο πρόβλημα των παιδιών «μας».
Μαζί, μπορούμε να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις  στα οποιαδήποτε μικροπροβλήματα της παιδικής, και όχι μόνον, ηλικίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τα μέλη του Δ.Σ., τους γονείς, τους φίλους του συλλόγου, τους προπονητές  αλλά και τους αθλητές (μικρούς και μεγάλους) που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του, ώστε να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα στην εκδήλωση.  Εκδηλώσεις με αυτά τα αποτελέσματα μας ενώνουν,  μας φέρνουν κοντά και βάζουν τις βάσεις για τον επιδιωκόμενο στόχο που είναι να γίνουμε μια ζεστή και συγκροτημένη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

print

Written by