ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ – ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10.18

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 θα γίνει ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Σε αυτόν, καθώς και στον αγώνα των 5 χλμ που συμπεριλαμβάνεται στη διοργάνωση, θα τρέξουν αθλητές και φίλοι του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ για τους οποίους παραθέτουμε τις παρακάτω πρακτικές οδηγίες.

Σις 18:45 θα ξεκινήσουν οι δρομείς του Ημιμαραθωνίου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ 5ΧΛΜ.

Στις  20:20 καθορίζεται  ΤΟ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ (για τους δρομείς των 5χλμ και τους υποστηρικτές τους):

21:15 είναι η ώρα εκκίνησης του αγώνα των 5χλμ. που θα δοθεί μπροστά  από το Δημαρχιακό Μέγαρο.

ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Πριν τον αγώνα θα βρεθούμε όλοι μαζί (αθλητές και υποστηρικτές) στο «γνωστό» σημείο συνάντησης (στο παρκάκι απέναντι από τη στάση που βρίσκεται μπροστά στο Δημαρχείο – επί της Βασ. Γεωργίου), για να το χαρούμε και να βγούμε τις φωτογραφίες μας πριν τον αγώνα.

ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (20:20) : Υπολογίστε και το χρόνο που χρειάζεστε για το ζέσταμα ώστε να είστε συνεπείς στο ραντεβού μας (αρκετοί αθλητές θέλουν να μπουν νωρίς στην εκκίνηση και δεν πρέπει να τους καθυστερήσουμε.) Ο κόσμος θα είναι πολύς και αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντικό το να είμαστε στην εκκίνηση στην ώρα μας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Όσοι γράφτηκαν στην ομαδική δήλωση του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ θα παραλάβουν τους αριθμούς τους με τα ενσωματωμένα τσιπάκια (και ότι άλλο παρέχει η διοργάνωση), από το στάδιο την  Παρασκευή 19.10.18 (λίγο πριν την προπόνηση 18:45 -19:00 ή στο τέλος της προπόνησης 20:45 – 21:10).

Όσοι δεν μπορούν να παραλάβουν εκείνες τις ώρες τον ιματισμό τους (για σοβαρό λόγο), ας επικοινωνήσουν με τον κ. Λάζαρο Τοσίδη στο 6995714747  ή την κ.Σοφία Γκοτζαμάνη στο 6976350313.

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ: Τρέχουμε όλοι με τα κόκκινα μπλουζάκια του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ. Έτσι θα μπορούμε πιο εύκολα να «βρεθούμε» με τους συναθλητές και τους φίλους μας μέσα στο πλήθος των δρομέων. Ακόμη οι φωτογράφοι του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ίσωςέτσι μπορέσουν να μας εντοπίσουν και να μας φωτογραφίσουν εν δράσει…!

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση…!

print

Written by