ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ “ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Περάσαμε μόνο για λίγα λεπτά από το «παιχνίδι» που έστησαν οι προπονητές/τριες των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μπροστά από την είσοδο του κτηρίου Κ-3.

Δε θα σταθώ ούτε στον ενθουσιασμό των παιδιών ούτε στην καταλυτική βοήθεια των γονέων και κηδεμόνων που λειτούργησαν ως κριτές. Το σημείο που θα σταθώ και σίγουρα κάνει τη διαφορά είναι το γεγονός ότι μόλις τα παιδιά των Προαγωνιστικών γκρουπ άκουσαν για το «παιχνίδι» … με το ζόρι τους κρατήσαμε να κάνουν τη δική τους προπόνηση. Όλοι με μία φωνή ζητούσαν «να πάμε και εμείς να παίξουμε»!

Σφίξαμε τα δόντια και δεν πήγαμε αν και θέλαμε και εμείς «να παίξουμε»!
Συγχαίρουμε το προπονητικό γκρουπ των Ακαδημιών για την αστείρευτη διάθεση να ψάχνει και κυρίως να βρίσκει τρόπους για να περάσει μηνύματα σε μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές.

Συγχαίρουμε και όλους τους συμμετέχοντες για την ομαδικότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τέλος ευχαριστούμε τους γονείς και κηδεμόνες, που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των προπονητών βοήθησαν -ως κριτές- στο να πάρει σάρκα και οστά αυτή η καταπληκτική ιδέα ενός τέτοιου παιχνιδιού!

Περνάμε μερικές φωτογραφίες από το «παιχνίδι των Ακαδημιών» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που ήταν ομαδικό και η επιτυχία της κάθε ομάδος εξαρτιόνταν από τη συμβολή και του τελευταίου παίκτη της.

print

Written by