ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ – 152 ΗΔΗ ΔΗΛΩΣΑΝ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ … ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Αγαπητοί Φίλοι, γονείς και κηδεμόνες των «αχώνευτων». Μας τιμά και παράλληλα μας δυναμώνει η εμπιστοσύνη σας. Ήδη δήλωσαν 137 άτομα για την Κυριακάτικη εκδήλωσή μας! Ούτε και εμείς το πιστεύουμε, ότι την Κυριακή ο Χορτιάτης θα φιλοξενήσει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (γονείς, κηδεμόνες, φίλους, παράγοντες, προπονητές και αθλητές) του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Μέχρι Πέμπτη 1.1.18 το βράδυ 152 άτομα δήλωσαν συμμετοχή στο περπάτημα και στο μεγάλο φαγοπότι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Από την πλευρά του συλλόγου η συμμετοχή σας στην εκδήλωση –μας λέει πολλά- …

Είναι αργά και δεν είναι ώρα για πολλά λόγια.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εάν υπάρχουν οικογένειες που δεν δήλωσαν γιατί δεν ήξεραν αν θα έρθουν και οι φίλοι τους, τις δίνουμε ακόμη μια ευκαιρία να ΔΗΛΩΣΟΥΝ μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ. Παρασκευή πρωί θα οριστικοποιήσουμε την παραγγελία των κρεάτων για το BBQ.

Τώρα που ξέρουμε περίπου τον αριθμό των συμμετεχόντων (είναι αριθμός ρεκόρ της επαναλαμβανόμενης  εκδήλωσης) η παραγγελία μας θα γίνει “Large”.
Συνεπώς, ακόμη και την τελευταία στιγμή να αποφασίσετε να έρθετε στο Χορτιάτη είστε καλοδεχούμενοι, απλά όσοι έρθετε θα πρέπει να δηλωθείτε έστω και στο σημείο συνάντησης, για να βγάλουμε το “ρεφενέ”.

Αντί να μαγειρέψετε ή να βγείτε έξω για φαγητό την Κυριακή το μεσημέρι, ελάτε να περπατήσουμε, να χαρούμε όλοι μαζί τη φύση, να γελάσουμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να «τσιμπήσουμε».
Επαναλαμβάνουμε ότι ο λογαριασμός θα είναι «ρεφενέ»  μη διστάσετε να έρθετε θα σας υπολογίσουμε στο “ρεφενε”, σε κανέναν δεν θα υποχρεωθείτε. Απεναντίας αν μας έρθετε έστω και την τελευταία στιγμή, θα μας δώσετε μεγάλη χαρά.

Ε! πώς αλλιώς να το πω για μερικούς … αναποφάσιστους; ϊσως θα πρέπει να αρχίσω να “κάνω δώρο” κάμψεις!!!

print

Written by