152 ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 2018

Μέχρι Παρασκευή βράδυ (2.11.18) οι δηλωθέντες για το Χορτιάτη έφτασαν τους 152 και σίγουρα θα έχουμε και άλλους της τελευταίας στιγμής.
Παρακαλούνται όσοι θα έρθουν για πρώτη φορά να διαβάσουν το άρθρο «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ»
ή και τα άλλα σχετικά άρθρα που βρίσκονται στη σελίδα μας.
Όσοι δεν ξέρετε καθόλου την περιοχή του Χορτιάτη, συνεννοηθείτε με κάποιον που ξέρει και ελάτε μαζί.
Μην ξεχνάτε το ραντεβού είναι για τις 10:30 ξεκινήστε στην ώρα σας.

2018 ΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΘΕΝΤΩΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ

Με τόσο κόσμο στο βουνό και  με τους μισούς και παραπάνω δηλωμένους να είναι παιδιά, ο συντονισμός γίνεται κομματάκι δύσκολος.

 ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

Από την πλευρά των διοργανωτών δεν αφήσαμε τίποτε στη ν τύχη. Έγκαιρα τακτοποιήσαμε όλες τις λεπτομέρειες για τα βασικά της εκδήλωσης.  [Κάναμε αυτοψία, παραγγείλαμε τα κρεατικά, ρυθμίσαμε για ψητάδες, κάναμε κατανομή για τα διάφορα σημαντικά πόστα της εκδήλωσης (οδηγοί στις διαδρομές, ρυθμιστές του BBQ, κ.α.)]. Έχουμε την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων και είμαστε σίγουροι για τα δικά μας βήματα.
Όμως,
θα χρειαστεί κάποιοι να βοηθήσουν κυρίως στην προετοιμασία για την ώρα του φαγητού. Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι όλοι πάμε για να διασκεδάσουμε, όλοι είμαστε οικοδεσπότες και όλοι φιλοξενούμενοι…

ΟΛΟΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
Το μόνο που ζητάμε από όσους θα  λαμπρύνουν με την παρουσία τους την εκδήλωση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι να συμμορφώνονται με τις εκάστοτε υποδείξεις των διοργανωτών τόσο κατά το περπάτημα όσο και στο φαγητό που θα ακολουθήσει.

Με τόσο πολύ κόσμο προκαταβολικά ζητούμε την κατανόησή σας για την πιθανή μικρή καθυστέρηση στο ψήσιμο των κρεατικών. Πήραμε δύο ψησταριές με δύο ψητάδες για να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο του «περίμενε να ψηθούν».

Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε την κατανόηση και του πιο απαιτητικού «φιλοξενούμενου».

ΦΟΡΗΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ :
Εάν υπάρχει κάποιος από τους συμμετέχοντες, που έχει φορητό φαρμακείο και μπορεί να το πάρει μαζί του… θα μας υποχρέωνε. Σε περίπτωση που κάποιος μπορεί να βοηθήσει με το φαρμακείο παρακαλούμε να  μας ενημερώσει με ένα τηλ.  στο  6932626625 ή fotkatsi@phed.auth.gr

print

Written by