ΑΓΩΝΕΣ & ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ – Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 93 VS ΑΣ ΡΗΓΑΣ 25.11.18

Με πρωταγωνιστές αθλητές/τριες  μικρών κατηγοριών (ηλικίες  από 6 μέχρι και 13 ετών, γεννημένοι 2012 μέχρι και 2005) θα γίνουν οι αγώνες στίβου στις Σέρρες.
Οι αγώνες προγραμματίστηκαν για την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 το πρωί και θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών με τη συμμετοχή αθλητών μόνον  των διοργανωτών συλλόγων. (Η προκήρυξη στο τέλος, για να συνεχίσετε το διάβασμα).
Οι αγώνες στοχεύουν στη σύσφιξη των σχέσεων των δύο συλλόγων (Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 93 και του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης).
Θα έχουν διττό χαρακτήρα.

ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
Αφενός μεν θα δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να αγωνιστούν στα πιο απλά αγωνίσματα (Δρόμους, Άλματα, Ρίψη) αλλά και «κονταροχτυπηθούν» αφού στα αγωνίσματα θα περιλαμβάνεται και το άλμα επί κοντώ (αγώνισμα που δεν περιλαμβάνεται σε κανέναν άλλον αγώνα του ΣΕΓΑΣ για αυτές τις ηλικίες αλλά καλλιεργείται με μεγάλη επιτυχία  και από τους  δύο παραπάνω συλλόγους).
Η εκδήλωση απαιτεί χρόνο για το ταξίδι, τους αγώνες, το φαγητό και την επιστροφή.  Τα χρονικά περιθώρια μας αναγκάζουν να μην επεκταθούμε και σε άλλους συλλόγους τουλάχιστον για φέτος. Οι διοργανωτές είναι ανοιχτοί σε προτάσεις ενδιαφερομένων συλλόγων να ενταχθούν στην παρέα μας  με πιθανή τροποποίηση των αγωνισμάτων. Η επιθυμία όμως των διοργανωτών είναι να περιλαμβάνεται και το επί κοντώ που οι σύλλογοι καλλιεργούν σε όλες τις ηλικίες.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.
Έχουν και οι γονείς το δικαίωμα να χαίρονται και να αγωνιούν μαζί με τα παιδιά τους. Έτσι το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μετά τους αγώνες και φαγητό σε ταβέρνες/α  στον ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ Σερρών.
Η εκδήλωση είναι συνέχεια και προέκταση της επίσκεψης του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο ΒΕΛΒΕΝΤΟ που γίνονταν ανελλιπώς τα 5 τελευταία χρόνια αγώνες και επιδρομή σε ταβέρνες.
Οι αγώνες θα επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο σε διαφορετική έδρα και με το Βελβεντό στο παιχνίδι που φέτος δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει μέχρι τις Σέρρες. Ίσως του χρόνου να πάμε ΟΛΟΙ στο Βελβεντό ή και στη Θεσσαλονίκη που μοιράζονται τα χιλιόμετρα.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ  ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ –  ΓΙΑ ΤΙΣ 25.11.2018.
Παρακαλούνται οι προπονητές να ετοιμάζουν τις αγωνιστικές ομάδες των εκκολαπτόμενων αθλητών του συλλόγου για τα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη.

ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ – ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Επίσης  και οι γονείς να αρχίσουν να δηλώνουν στους προπονητές των παιδιών τους «συμμετοχή στο ταξίδι» που θα γίνει με πούλμαν ή (και με Ι.Χ. όποιος επιθυμεί να το συνδυάσει με άλλο πρόγραμμα).
Θα ακολουθήσουμε την τακτική που τηρούσαμε και στις εκδρομές στο Βελβεντό, τα έξοδα (μετακίνηση και φαγητό) μοιράζονται σε όλους τους συμμετέχοντες. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν αργότερα.

ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ Η ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΙΒΟ:
Όσο για τον καιρό δεν μας απασχολεί διότι ακόμη και να χαλάσει θα κάνουμε τα αγωνίσματα στο κλειστό με ελαφρές τροποποιήσεις στο πρόγραμμα).
Η πρόταση του συλλόγου είναι να πάμε όλοι μαζι με το/α πούλμαν (όπως πηγαίναμε στο Βελβεντό), να κάνουμε τους αγώνες και όλοι μαζί να πάμε για φαγητό σε ταβέρνα ή (ταβέρνες αν είμαστε πολλοί). Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε και πάλι πατεροώρες και μητεροώρες με τα παιδιά «μας» που για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι και το κυρίως ζητούμενο.
Θα έρθουν και οι επιδόσεις για όσους έχουν τα προσόντα και θα προσπαθήσουν σοβαρά, αλλά σε αυτές τις ηλικίες εκείνο που προέχει είναι να περνούν τα παιδιά καλά, παρέα με τους φίλους τους αλλά και με τους γονείς τους και τους κηδεμόνες τους.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Σέρρες 18 Τελική

print

Written by