ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. 8ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Σε ζεστή ατμόσφαιρα και υπέροχη παρέα έγινε η συνάντηση των μελών του Δ.Σ. για το μήνα Νοέμβριο. Το Δ.Σ. ομόρφαιναν και οι  Κυρίες που φαίνονται στις φωτογραφίες τις οποίες και ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Ίσως τον επόμενο μήνα να γίνουμε ακόμη πιο πολλοί…

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  (Μην τα μαθαίνετε και όλα)!

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ.

Ενημερώνεται το Δ.Σ. για τα έσοδα (876 ευρώ), έξοδα  (836,7 ευρώ). Τα υπόλοιπα 39,3 ευρώ κατατίθενται στο Ταμείο του συλλόγου με την απόδειξη αρ. 717 ως (έκτακτη εισφορά, Χορτιάτης 2018).

  1. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΑΠ (18.11.18).

Ενημερώνεται το Δ.Σ. για την εκδήλωση στην οποία οι προπονητές θα παρουσιάσουν το άλμα επί κοντώ σε 900 και πλέον παιδιά (Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ).  Η εκδήλωση θα γίνει στο Καυτανζόγλειο, σε σταθμό του τομέα «παρουσίαση αθλημάτων» την Κυριακή το πρωί 18.11.18. Ο Σύλλογος με τη συμμετοχή του στοχεύει στο να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη 900 παιδιά να γνωρίσουν το επί κοντώ αλλά και γίνει γνωστός και στην «ευρύτερη» περιοχή του αθλητισμού.

  1. ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 25.11.2018 ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΡΩΝ.

Το Δ.Σ. ενημερώνεται για την εκδήλωση (Αγώνες μικρών αθλητών και εκδρομή στον ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ Σερρών), που θα πραγματοποιηθεί στις 25.11.2018. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ και ο Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 93, στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων των δύο συλλόγων.

  1. ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ.

Την ιατρική εξέταση των αθλητών του συλλόγου (για τη θεώρηση της Κάρτας Υγείας) θα αναλάβει ιατρός  –έναντι 7 ευρώ- (και με καρδιογράφημα), τα οποία πληρώνει ο κάθε αθλητής. Η εξέταση θα γίνει  στο Γραφείο του συλλόγου στο κτήριο (Κ-3) κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Οι προπονητές θα ενημερώσουν τους αθλητές τους για τις ημέρες των εξετάσεων.

Θα προηγηθούν οι μικροί αθλητές 6 ετών μέχρι και 13 (γεννημένοι 2012-2005), που σκοπεύουν να αγωνιστούν στις Σέρρες (και δεν έχουν θεωρήσει σε δικό τους γιατρό τις Κάρτες Υγείας των ή δεν έφεραν βεβαίωση ιατρικής εξέτασης για την περίοδο που ακολουθεί).  Θα ακολουθήσουν οι μεγαλύτεροι αθλητές που ανήκουν στην αγωνιστική ομάδα.

  1. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019.

Αποφασίζεται η έκδοση ημερολογίου και για το 2019.

  1. ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2019.

         α)  Αποφασίζεται η διοργάνωση των αγώνων «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2019», ως ένας από τους αγώνες της σειράς «Γιορτή του άλματος επί κοντώ», που πρότεινε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Στη διοργάνωση των αγώνων -με επίκεντρο το επί κοντώ- ανταποκρίθηκαν (4-5) σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας, που καλλιεργούν σε βάθος το αγώνισμα.

         β)  Αποφασίζεται να γίνει συνεννόηση  με τους διοργανωτές των αγώνων «ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2019» που διοργανώνονται στην Αθήνα για το πρόγραμμα των αγώνων. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ προτίθεται να συμμετάσχει με αντιπροσωπεία «βετεράνων αθλητών» στο άλμα επί κοντώ.

  1. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΟΨΕΙΣ.

Προτείνεται η διοργάνωση «BBQ» για τους αθλητές με τη συμμετοχή μελών του Δ.Σ. και εθελοντών γονέων & κηδεμόνων.  Η διοργάνωση θα γίνει στο Καυτανζόγλειο (έξω από το Κ-3) στις αρχές Δεκεμβρίου.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ: Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ετοιμάζουν τις ψησταριές και τα διάφορα  -όλοι οι εθελοντές μαζί- με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Ψήνουν, δοκιμάζουν -αν τα έψησαν σωστά- και σερβίρουν τα παιδιά τους.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Τελειώνουν την προπόνηση, μπαίνουν στη σειρά και απολαμβάνουν το υπέροχο σάντουιτς που ετοίμασαν οι γονείς τους. Ανάμεσα στα παιδιά μπαίνουν και όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητες των γονέων στο ψήσιμο.

Η πρόταση ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ παμψηφεί.

Σημ.: Ίσως οι γονείς να θελήσουν να δοκιμάσουν τις ψησταριές νωρίτερα, με κάστανα. Εμείς απλά περιμένουμε.

print

Written by