ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ (25.11.18) – ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Για κάθε εκδήλωση χρειάζεται προγραμματισμός και έγκαιρες κινήσεις.

Η εκδρομή στο Χορτιάτη ανήκει στο παρελθόν. Εκείνο όμως που μας άφησε ως παρακαταθήκη (πολύτιμη κληρονομιά που οφείλουμε να σεβαστούμε και να διαφυλάξουμε) είναι η συνέπεια των γονέων και κηδεμόνων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Στη συνέπεια αυτή στηριζόμαστε και προσπαθούμε να δώσουμε ευκαιρίες συνύπαρξης γονέων-κηδεμόνων και παιδιών, σε αγώνες και εκδρομές.
Όπως ανακοινώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στις 25.11.18 ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα μεταβεί στις ΣΕΡΡΕΣ αφενός μεν για να αγωνιστούν οι μικροί μας αθλητές από 6 μέχρι 13 ετών  (γεννημένοι από το 2012 μέχρι και το 2005) και αφετέρου όλοι μαζί γονείς και παιδιά να γνωρίσουμε τον ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΡΩΝ όπου και θα φάμε.

 ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 10 ΕΥΡΩ (ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ) ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Οι δηλώσεις ξεκίνησαν και θα πρέπει μέχρι την άλλη Δευτέρα να έχουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων για να ξέρουμε πόσοι θα μετακινηθούμε και πόσοι θα φάμε στην ταβέρνα. Όλα αυτά χρειάζονται προεργασία και έγκαιρη συνεννόηση.

Δηλώστε συμμετοχή στους προπονητές των παιδιών σας.
Μαζί με τη δήλωση κάθε ενήλικας πληρώνει και 10 ευρώ (ως προκαταβολή).

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Για να αποφύγουμε τις κακές συνήθειες (έστω αυτή τη μία στους 150) του να μη συμμετέχω την τελευταία στιγμή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ κανέναν και να αφήνω τους συνεπείς να πληρώνουν και το δικό μου μερίδιο… δήλωση χωρίς προκαταβολή δεν γίνεται δεκτή (δεν θα υπάρχει θέση κρατημένη ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ χωρίς προκαταβολή*).

Τονίζουμε ότι όποιος δεν έρθει και δεν ενημερώσει μέχρι την Παρασκευή 23.11.18 το βράδυ δεν θα πάρει πίσω την προκαταβολή. Τουλάχιστον στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ θέλουμε να περάσουμε τη συνέπεια αλλά και ο μη συνεπής να πληρώνει για την ασυνέπειά του.
Όποιος ενημερώσει έγκαιρα αδυναμία συμμετοχής για τον οποιοδήποτε λόγο, παίρνει πίσω την προκαταβολή του.
Ανάλογα με τους συμμετέχοντες και τα έξοδα του/των Λεωφορείου/ων θα καθοριστεί «Ο ΡΕΦΕΝΕΣ» για  κάθε άτομο.

* Σημ.:   Οι αθλητές που θα αγωνιστούν καθώς και οι συνοδοί προπονητές δεν πληρώνουν εισητήριο στο Λεωφορείο, αλλά δηλώνονται κανονικά (χωρίς προκαταβολή).  Ο σύλλογος θα επωμιστεί ένα μέρος των εξόδων της μετακίνησης, το οποίο θα καθορίσει το Δ.Σ., για τους αθλητές και τους συνοδούς προπονητές.

Ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών που θα έρθουν εκδρομή -χωρίς να αγωνιστούν- θα καθοριστεί και ένα ποσό συμμετοχής των παιδιών (πάνω από 5 χρόνων).

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ & ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 25.11.18

print

Written by