“ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΜΑΤΑ 2108” – ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ «ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ» ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Όταν θέλεις να πεις τόσα πολλά αλλά ο χρόνος δεν σου το επιτρέπει τότε είναι σοφό να το «γυρνάς» στις φωτογραφίες. (Μια φωτογραφία ισοδυναμεί με 1000 λέξεις).

Ειδικά για σήμερα, στη θέση της φωτογραφίας, θα περάσουμε τις στροφές από το τραγούδι που αφιέρωσαν στους συναθλητές τους και τους διοργανωτές των αγώνων «Τα Κονταροχτυπήματα 2018» η Αποστολή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Μέσα στις μεστές και προσεχτικά διαλεγμένες λέξεις -από τον «Ορεσίβιο»- θα βρείτε όλα όσα Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ πρεσβεύει γύρω από τη λέξη  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

Χαιρόμαστε  ιδιαίτερα γιατί με τη Φιλοσοφία αυτή ταυτίζονται και οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών «μας». Αποδεικτικό στοιχείο της ταύτισης είναι το γεγονός ότι 155 άτομα  –μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ-  ταξίδεψαν μέχρι τις Σέρρες για να δώσουν στα παιδιά τους αλλά και σε όλα τα παιδιά του ΓΣ ΣΕΡΡΕΣ 93 (τους «σπόρους» του αυριανού Αθλητισμού), την εικόνα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ευχόμαστε κάποια από τα παιδιά αυτά να ζήσουν ανάλογες στιγμές και σε Ολυμπιακούς των μεγάλων.

Μελετήστε  τις λέξεις και ψάξτε για βαθύτερα νοήματα και μηνύματα, που απευθύνονται στα παιδιά «μας» και στέλνονται προς όλες τις κατευθύνσεις…

ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΜΑΤΑ 2018 – ΓΣ ΣΕΡΡΕΣ93 VS ΑΣ ΡΗΓΑΣ

(Τραγουδήθηκε στις Σέρρες μετά τη λήξη των αγώνων)

Από τη Θεσσαλονίκη
Ήρθαμ’  όλοι με χαρά
γιατί ακούσαμε εδώ ζούνε
τα καλύτερα παιδιά.

Έτσι ο Ρήγας με τις Σέρρες
κάνει αγώνες φιλικούς
μα για μας αυτοί οι αγώνες
μοιάζουν μ’ Ολυμπιακούς.

Σέρρες και Ρήγας μια παρέα
φωνάζουμε όλοι δυνατά
θα τα θυμόμαστε για πάντα
τα κονταροχτυπήματα.

Κάνουμε άλματα στην άμμο
τρέχουμε μες το ταρτάν
κι όταν πιάνουμε κοντάρια
ως τα σύννεφα μας παν!

Και στο βάθρο όποιος κι αν φτάσει
το χαιρόμαστε πολύ,
γιατί όλοι μεταξύ μας
φίλοι γίναμε καλοί!

Σέρρες και Ρήγας μια παρέα
φωνάζουμε όλοι δυνατά
θα τα θυμόμαστε για πάντα
τα κονταροχτυπήματα.

Προσθέτουμε και ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των αγώνων. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ _ 25 NOE 2018

Επίσης θα προσθέσουμε και μερικές φωτογραφίες – τις πιο αντιπροσωπευτικές.

Φωτογραφίες

από τους αγώνες και γενικά την εκδήλωση θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

165 Φωτογραφίες από τη σελίδα “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ”

 

Ευχαριστούμε
ΟΛΟ το «έμψυχο δυναμικό» τόσο του ΓΣ ΣΕΡΡΕΣ 93 [από την πρόεδρο κ. φωτεινή Αραμπατζή, τα μέλη του Δ.Σ., τους προπονητές και ιδιαίτερα τον κ. Σάββα Κεφαλίδη, καθώς και όλους τους Κριτές, γονείς, κηδεμόνες και εθελοντές που βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων].

Επίσης Ευχαριστούμε
το «έμψυχο δυναμικό» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ [τα μέλη του Δ.Σ. που ήταν παρόντα: κ.κ. Μουρουδέλη Σ., Παντακίδη Κ., και Καρματζόγλου Σ. (Ο πρόεδρος κ. Γάκης Δ. και ο αντιπρόεδρος κ. Κούτρας Ι. βρίσκονται στο Εξωτερικό και από εκεί μας οδηγούν … ), τους προπονητές που κοπίασαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και τους γονείς και κηδεμόνες, γιατί χωρίς τη δική τους παρουσία τα όσα λέμε στα παιδιά «μας» θα έμεναν λόγια χωρίς «εικόνα».

print

Written by