ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ “ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019”

Φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ  το σύλλογο ώστε να μπορεί να σχεδιάζει τις οποιεσδήποτε εκδηλώσεις,  που στοχεύουν στο να διευρύνουν τον ορίζοντα του κάθε αθλητή του συλλόγου χωρίς το άγχος του κόστους.

ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ενημερώνουμε τους «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που θέλουν να βοηθήσουν το σύλλογο και παράλληλα να «διαφημίσουν» την επιχείρησή τους ότι μπορούν να το κάνουν μέσω ημερολογίου.
Εάν θέλουν να βοηθήσουν θα πρέπει να μας φέρνουν τις επαγγελματικές τους κάρτες (ή να μας τις στείλουν ηλεκτρονικά) για να τις περάσουμε στο Ημερολόγιο. Οι κάρτες θα φιγουράρουν στις πρώτες σελίδες των ημερολογίων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που με τη σειρά τους θα βρίσκονται σε γραφεία και σπίτια των μελών και των φίλων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Ειδικά το φετινό «Ημερολόγιο 2019» θα είναι ξεχωριστό αφού γιορτάζεται η 20η επέτειος της λειτουργίας του συλλόγου.
Το Δ.Σ. καθόρισε τις τιμές διαφήμισης και για το 2019:
Η συνηθισμένη «Κάρτα»  κοστίζει 100 €.  Η χρησιμοποίηση και ολόκληρης σελίδας για διαφήμιση, είναι δυνατή.

ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ

Εφόσον εσείς δεν είστε επαγγελματίας αλλά έχετε κάποιο φίλο-γνωστό, που θα ήθελε να διαφημιστεί μέσα από το ημερολόγιο του συλλόγου, φέρτε μας σε επαφή με το φίλο σας ή ενημερώστε το φίλο σας και εφόσον συμφωνεί, πάρτε του την «κάρτα και 100 €» και φέρτε τα σε εμάς.   Καλό θα «μας»/«του» κάνετε.
Η «οικογένεια» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  μεγάλωσε, τα μέλη της αλληλοϋποστηρίζονται και όλη η οικογένεια έχει μεγάλη αγοραστική δύναμη.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΘΕΛΗΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

Όποιος από τους παλιούς φίλους θέλει να ξανα-βοηθήσει, δεν έχει παρά να μας το «πει» έστω και τηλεφωνικά, την κάρτα του (αν είναι η ίδια) την έχουμε. Θα πρέπει όμως να μας δώσει το πράσινο φως για να περάσουμε την κάρτα του, εάν δεν μας το πει έστω και τηλεφωνικά (6932626625) όσο και να το θέλει δεν θα καταστεί δυνατό.
Οι νέοι φίλοι θα πρέπει να μας ενημερώσουν και παράλληλα να μας δώσουν την κάρτα που θέλουν να περάσουμε στο Ημερολόγιο.
Η οποιαδήποτε (παλιά ή Νέα) ΚΑΡΤΑ πρέπει να φτάσει στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ (στον κ. Κατσίκα) μέχρι την Παρασκευή 7.12.17 που ΤΕΛΙΚΑ θα παραδώσουμε το υλικό για το ημερολόγιο.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.18 … ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΚΡΟΥΠ

Υπενθυμίζουμε ότι τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.18 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ επίσημη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ για το Ημερολόγιο 2019.
Το πρόγραμμα για τη φωτογράφιση και οδηγίες για το πώς πρέπει να προσέλθουν οι αθλητές, θα τα βρείτε ΕΔΩ

print

Written by