ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.18 Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΘΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΕΚΠΛΗΞΗ»

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:15 θα γίνει η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ».  Διαλέξαμε την Τετάρτη 19.12 και όχι την Παρασκευή 21.12  γιατί την Παρασκευή αρκετοί αθλητές με τις οικογένειές τους θα ταξιδέψουν  εκτός Θεσσαλονίκης, άλλοι για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και άλλοι για τους δικούς τους λόγους.

Στο πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνονται «δρώμενα» … (σιγά μη σας τα φανερώσουμε),  να έρθετε στη γιορτή για να δείτε από κοντά και  “τα άλλα ταλέντα” των μικρών μας αθλητών.

Σας ενημερώνουμε από τώρα για να «δημιουργήσετε χώρο» στην ατζέντα σας ώστε να είστε παρόντες στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου.  Δεν σας κρύβουμε ότι η επιτυχία της γιορτής  -το πόσο θα την χαρούν τα παιδιά – εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τη δική σας παρουσία.

Γι’ αυτό, γονείς και κηδεμόνες, παππούδες και γιαγιάδες και γιατί όχι θείοι και θείες (άντε και όλοι οι συγγενείς και φίλοι), θα σας περιμένουμε να έρθετε στη γιορτή,  αφενός μεν για να καμαρώσετε τα παιδιά «σας» και αφετέρου να επιβραβεύσετε τις προσπάθειες των παιδιών «μας».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ

  1. Θα παρακολουθήσουμε το “εορταστικό πρόγραμμα” των αθλητών.
  2. Θα μοιραστεί το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019.
  3. Θα γίνει η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ των ΑΘΛΗΤΩΝ.  Ο καθένας φέρνει ένα δωράκι της επιλογής του. Τα αγόρια φέρνουν δωράκι για αγόρι και τα κορίτσια δωράκι για κορίτσι (θα τα συγκεντρώσουμε χωριστά).
    Προσοχή στην ανταλλαγή των δώρων συμμετέχουν και τα μικρά αδέλφια ή οι φίλοι των αθλητών ακόμη και χωρίς να ανήκουν στο σύλλογο. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι καλεσμένοι ή (οι γονείς για τα μικρά) είναι να φέρουν ένα δωράκι και για το 2ο ή και για το 3ο παιδί ώστε να πάρουν όλα τα παιδιά από ένα.
  4. Ανταλλαγή δώρων των  ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ. (Οι προπονητές φέρνουν Δωράκια «unisex».)
  5. Όσοι παρήγγειλαν τη νέα πανέμορφη Φόρμα αλλά και όσοι θα θελήσουν να την αποκτήσουν εκείνη τη στιγμή, θα τις παραλάβουν από τους προπονητές τους.
  6. Θα υπάρχει και μια εκδήλωση ΕΚΠΛΗΞΗ, με την οποία θα κλείσει η γιορτή μας.

Μικροί – μεγάλοι, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ.

print

Written by