O ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ – ΠΑΕΙ ΓΙΑ 1000 ΜΙΛΙΑ

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ως άλλος “Μέγας” ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ «τολμάει» με στόχο να γράψει Ιστορία και συμμετέχει στο 14° Διεθνές Φεστιβάλ υπεραποστάσεων του 2019. Ο Αγώνας του που διαρκεί 16 μέρες και μόνο 2  Έλληνες κατάφεραν να τον ολοκληρώσουν, θα γίνει στο χώρο του παλιού αεροδρομίου στο “Ελληνικό”, από την Παρασκευή 18.1.19 μέχρι 3.2.19. Μερικές πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.runnermagazine.gr/agones/the-14th-international-ultramarathon-festival

Το εγχείρημα είναι τεράστιο και εκτός από τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις του Αλέξανδρου και όσων τον στηρίζουν στον αγώνα, χρειάζεται και η παραμικρή βοήθεια από όλους τους φίλους του αθλητισμού.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, διοίκηση, προπονητές, αθλητές αλλά και όλα τα μέλη των οικογενειών τους, ΕΥΧΟΝΤΑΙ στον Αλέξανδρο ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗ και τους υποστηρικτές του στον αγώνα, καλή επιτυχία.
Ευχές για «καλή επιτυχία» συνοδεύουν τον Αλέξανδρο και από όλους τους φίλους του Αθλητισμού, που σέβονται και εκτιμούν την οποιαδήποτε αθλητική προσπάθεια, πολύ περισσότερο προσπάθεια κάλυψης 1000 Μιλίων (ή 1609 χιλιομέτρων), με αυστηρούς κανονισμούς.
Δανειζόμαστε το μότο του Βαγγέλη  Σταματάκη και δίνουμε στον Αλέξανδρο το κλαδί της ελιάς με την ευχή – παράκληση … «ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ».

Στην παρακάτω ηλεκτρονική σελίδα θα υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για τη ροή του αγώνα.
https://www.dayrunners.gr/

print

Written by