ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ 3 ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 26.1.19 – ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με τρεις πολύ καλές επιδόσεις μας αντάμειψε το ταξίδι στις Σέρρες.
Μαρία Παντακίδου 2005,
η μικρή της παρέας πέρασε τα 2.60 και 2.80 και είχε πολύ καλές προσπάθειες στα 3.00 μ. Το 2.80 της Μαρίας αποτελεί επίσημο ρεκόρ και είναι μια καλή επίδοση αφού η Μαρία ανήκει στην κατηρ0γορία Κ-16 ή ΠΚ/Α. Πολύ γρήγορα μπροστά στην επίδοση της Μαρίας θα γράψει 3…
Το άλμα της Μαρίας στα 2.80 στις Σέρρες

Νεφέλη Σκλαβούνου 2003,
με ένα χρόνο στο αγώνισμα, η Νεφέλη πέρασε τα 3.50μ. επίδοση που είναι πολύ καλή, αν αναλογιστούμε ότι έχει ένα χρόνο ακριβώς από την πρώτη της συμμετοχή σε αγώνα επί κοντώ που ήταν με επίδοση 2.35
Μολονότι τεχνικά έχει πολύ δρόμο ακόμη η επίδοση 3.50 είναι ικανοποιητική για αθλήτρια ενός έτους όχι όμως για τη Νεφέλη. Περιμένουμε σύντομα και νέο ρεκόρ (τουλάχιστον 3.51)!
Το άλμα της Νεφέλης στα 3.50 στις Σέρρες.

Μαρκέλλα Θεοπούλα Θεοδωρίδου 1999.
Η Μαρκέλλα έχει πάρει από το χέρι τη Νεφέλη και θέλει να την οδηγήσει εκεί που μπορούν να φτάσουν και οι δύο. Το 3.50 που πέρασε και η Νεφέλη είναι δείγμα ότι σιγά σιγά αφήνει τα «άλογά» της και όπου την οδηγήσουν.
Το άλμα της Μαρκέλλας στα 3.50 στις Σέρρες.

Οικογένεια Σολομωνίδη Βλαδίμηρου και Καίτης.

Αν είχαμε και τη Δήμητρα Σολομωνίδου μαζί, η μία θα τραβούσε την άλλη (από τα μαλλιά) και οι επιδόσεις θα ήταν διαφορετικές, αλλά χρειαζόμαστε και κάποιον με μεταπτυχιακές σπουδές για να πάει η Ελλάδα μας μπροστά.
Δήμητρα (ή Μήτ..!) ευχόμαστε να περνάς καλά στο (Coventry U.K.) Ηνωμένο Βασίλειο και στείλε τον Απόστολο να πάρει την πλακέτα σου στην Βράβευση της Δευτέρας 28.1.19 που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο στις 19:15 στα πλαίσια της ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Καλή επιτυχία στις σπουδές σου και να … περνάς καλά!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΣΕΡΡΕΣ 26-1-2019 Διορθωμένα

print

Written by