ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ – Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ IAAF

Στη διάρκεια των αγώνων (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού ΣΕΦ 2019) προέκυψε θέμα με την ερμηνεία των κανονισμών. Επειδή Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ,  (που καθοδηγούν τους Κριτές της Αθήνας της φωτογραφίας),  έφτασε να είναι ο «ορισμός» της ΔΙΑΔΟΧΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, αναγκαστήκαμε να γράψουμε στην αρμόδια επιτροπή της ΙΑΑF και να ζητήσουμε να μας δώσουν τον Ορισμό της.
Είναι ανεπίτρεπτο οι Κριτές να ρωτούν τους επιτελικούς του ΣΕΓΑΣ τι να κάνουν σε παρόμοιες περιπτώσεις. Εάν δεν γνωρίζουν μόνον κακό κάνουν στον κλασικό αθλητισμό όση διάθεση προσφοράς και να έχουν. Το να θέλω να προσφέρω δεν φτάνει, θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη ενημέρωση ώστε η κρίση τους να είναι αντικειμενική, ανεπηρέαστη και υπεράνω όποιων άλλων συναισθημάτων.

Ρωτήσαμε ποια και πότε θεωρείται “ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ” ενός αθλητή στο άλμα επί κοντώ, για να δικαιούται τα (3) λεπτά που του δίνει ο Κανονισμός για να ξεκουραστεί (και όχι 1 λεπτό, που είναι ο χρόνος σε μη “διαδοχική προσπάθεια”).

Consecutive Ttrials in Pole Vault Time allowed Katsikas F. Greece

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΑΦ

Μόνο δύο ώρες χρειάστηκαν για να πάρουμε την απάντηση από τον υπεύθυνο του αγωνιστικού της ΙΑΑΦ, mr. IMRE MATRAHAZI, που για μια ακόμη φορά “ΑΔΕΙΑΖΕΙ” όλους όσους είναι ΑΝΕΝΗ-ΜΕΡΩΤΟΙ …
Είναι πάρα πολλοί  και μάλιστα σε θέσεις κλειδιά για τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Σιγά το καινούριο που μάθαμε και σήμερα!… για τον Ελληνικό Κλασικό Αθλητισμό.

print

Written by