ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ 2019 -ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Κλειστού έχει ως στόχο την επιβράβευση των προσπαθειών των αθλητών που προσπαθούν και η επίδοσή τους μας επιτρέπει να τους δηλώσουμε σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο κλειστός δεν έχει καμία σημασία για την αξιολόγηση των συλλόγων όμως δίνει την ευκαιρία στους αθλητές να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες αλλά και να συναγωνιστούν  με τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδος να τους γνωρίσουν και γιατί όχι να βάλουν πλώρη να γίνουν οι καλύτεροι.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ επιβραβεύει όσους αθλητές προσπαθούν σε επίπεδο Πανελληνίων αγώνων και τους δίνει την ευκαιρία να χαρούν ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Α) ΜΠΕΛΟΣ Θ., ΓΙΑΓΚΟΥ Β (ΚΥΠΡΟΣ)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Γ) ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ Μ., ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ Ν. ΑΣ ΡΗΓΑΣ
ΜΑΡΚΕΛΛΑ – ΧΑΡΑ -ΝΕΦΕΛΗ (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ)
ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ … ΘΕΑ
ΓΙΑΓΚΟΥ Β., ΜΠΕΛΟΣ Θ., ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ Μ., ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ Ν. ξΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΑ (ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ – ΚΑΣΤΕΛΛΑ)

Με 4 αθλητές συμμετείχε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Κλειστό και οι τέσσερις αγωνίστηκα σε προκριματικό και Τελικό.

Την πρώτη ημέρα, Ο Θεοφάνης Μπέλος έκανε το όριο στον προκριματικό (4.60) και στον Τελικό πέρασε το 4.95 και ήταν 9ος

Ο Βασίλης Γιάγκου (δεν έχει δελτίο στο σύλλογο, γι’ αυτό αγωνίστηκε ως ΚΥΠΡΙΟΣ εκτός συναγωνισμού). Στον προκριματικό έκανε 4.20 και στον Τελικό 4.45.

Την 2η ημέρα αγωνίστηκαν οι Θεοδωρίδου Μαρκέλλα και η Νεφέλη Σκλαβούνου.

Στον προκριματικό πέρασαν και οι δύο το 3.30 ύψος που ήταν αρκετό να βρεθούν στις 12 του τελικού γι’ αυτό και δεν συνέχισαν παραπάνω.

Στον Τελικό (που άρχισε από το 3.40) η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου πέρασε το 3.60 και κατετάγη 7η ενώ η Νεφέλη Σκλαβούνου, μικρή της παρέας (2003) δεν μπόρεσε να περάσει το 3.40 και δεν κατατάχτηκε. Η επιθυμία της να πηδήσει και πάνω από το ρεκόρ της (3.50) την οδήγησε στο να χρησιμοποιήσει από την αρχή το μεγάλο της κοντάρι που όπως αποδείχτηκε ήταν λίγο δύσκολο. Δεν μένουμε στα άκυρα διότι ειδικά το επί κοντώ είναι αγώνισμα για αθλητές που τολμούν να ρισκάρουν και όταν ρισκάρεις θα έρθει και το άκυρο. Σημασία έχει ότι από το την αρχή της περιόδου η Νεφέλη άλλαξε 6 κοντάρια και δείχνει ότι «το θέλει». Η επιτυχία και το ρεκόρ θα έρθουν και ο κάθε αγώνας προσθέτει και ένα σκαλοπάτι για να φτάσει κάποιος ψηλά.
Σε γενικές γραμμές  η αποστολή ήταν πετυχημένη περάσαμε καλά και αυτό μετράει.

Γεροί και ανανεωμένοι συνεχίζουμε την προετοιμασία να είμαστε καλύτεροι  στους επόμενους αγώνες.

(φωτογραφίες αργότερα).

print

Written by