Ο  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη  μας περίμενε στη σημερινή προπόνηση. Ο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ που ειδικεύεται σε αγώνες δρόμου μεγάλων αποστάσεων, που ούτε περνούν από το μυαλό ενός κοινού ανθρώπου (όπως το τελευταίο εγχείρημά του να τρέξει 1000 μίλια),  μας επισκέφτηκε στο χώρο προπόνησης του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Στην αίθουσα τον υποδέχτηκε ο κ. Καρματζόγλου Σταύρος και φωτογραφήθηκαν μαζί με μια ομάδα παιδιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Εξασφαλίσαμε τη συναίνεση του κ. Αφεντουλίδη να μας ξανάρθει για να παραδώσει τα βραβεία των Αριστούχων μαθητών της Α΄ Γυμνασίου τους οποίους θα βραβεύσουμε σε μία από τις επόμενες Παρασκευές (αφού συνεννοηθούμε και με τον κ. Αφεντουλίδη αλλά και τα μέλη του Δ.Σ., των οποίων η παρουσία σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις είναι αισθητή και μας γεμίζει με ευχαρίστηση.

Στη φωτογραφία ο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ και ο  Γενικός Γραμματέας του συλλόγου κ. Καρματζόγλου Σταύρος, ανάμεσα στους μικρούς αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, τους διαχρονικούς αθλητές κ.κ. Παπαγεωργίου Κ. και Ελευθεριάδη Ε. και τους προπονητές του συλλόγου κ.κ. Γκοτζαμάνη Σοφία, και Ντοβόλη Ι.

Ο ΑΝΑΣΤΑΓΓΕΛΟΣ «ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΗ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Βέβαια αν έχεις τον τρόπο σου, ακόμη και όταν δεν θέλεις να φωτογραφηθείς, ξέρεις να κλέβεις την παράσταση. Ο μικρός μας αθλητής Αναστάσιος-Άγγελος (Αναστάγγελος) Καρματζόγλου, μολονότι δεν θέλησε να φωτογραφηθεί και πήγε πίσω από την ντουλάπα, κατάφερε να τραβάει επάνω του τα βλέμματα όλων όσων βλέπουν τη φωτογραφία.
Αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε, ως ιδιαίτερο προσόν κ. Σταύρε μας και να έχουμε το νου μας στον ανταρτάκο.
Με την ευκαιρία θα πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια τον Αναστάγγελο γιατί σήμερα προσφέρθηκε να είναι “ο βοηθός” μου και με βοήθησε πολύ, για να μην ασπρίσουν και τα δικά μου μαλλιά από το ζόρι!
Αναστάγγελε, σε ευχαριστώ.

print

Written by