ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗ – ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ “ΟΝΕΙΡΟ” ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗ

Τυχεροί οι Αριστούχοι της Α Γυμνασίου που ήταν παρόντες στη σεμνή τελετή βράβευσης των προσπαθειών τους και πήραν τα Βραβεία τους από τα μέλη του Δ.Σ. και φωτογραφήθηκαν με τον  Αλέξανδρο Αφεντουλίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τυχεροί και όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι που βρεθήκαμε στην “παρέα”, με τα παιδιά αλλά και τους γονείς να ρωτούν και τον Αλέξανδρο υπομονετικά να τους εξηγεί … τα ανεξήγητα.

Πώς να εξηγήσεις το πώς καταφέρνεις «να τολμάς» να κάθεσαι στην αφετηρία για να τρέξεις 500, 1000 ή 1609 χιλιόμετρα;)

Από νωρίς κατέφθασαν στην αίθουσα η οικογένεια Αφεντουλίδη (με την σύζυγο Μαρία Καφαντάρη- Αφεντουλίδου και τον 17 μηνών παιδαρά τους. Την οικογένεια συμπλήρωνε ο φίλος και βασικός υποστηρικτής του Αλέξανδρου, Ευάγγελος Αναγνωστόπουλος.

Ο Βαγγέλης μαζί με τον Γιάννη Κούτρα υπήρξαν οι “supporters” (υποστηρικτές των προσπαθειών του Αλέξανδρου) σε παλιότερες εξορμήσεις (Σπάρταθλον, Φιδιππίδειος δρόμος 490 χιλ., κ.α.).

Οι φωτογραφίες από τις βραβεύσεις των Αριστούχων αλλά και από το πηγαδάκι που έστησαν για πάνω από 45 λεπτά αθλητές και γονείς και μάθαιναν τα «μυστικά» των δυνάμεων που διαθέτει η ψυχή.

Η   ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ 29.3.19   που έδωσε στον Αλέξανδρο Αφεντουλίδη, ο πρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.  Σωτήριος Μουρουδέλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας, προπονητές, το σύνολο των αθλητών που έρχονται για προπόνηση την Παρασκευή καθώς και από το Δ.Σ. οι κ.κ. Μουρουδέλης Σωτήριος,  Καρματζόγλου Σταύρος, Δούναβης Κωνσταντίνος, Πασσάς Εμμανουήλ, Σισμάνογλου Ανδρέας, Ντούγκου Σαμουήλ, Λαμπρόπουλος Φώτιος.

print

Written by