ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ (Δ.Σ. ΚΑΙ Ε.Ε.) 4.4.2019

Δε θα σταθώ στις ομορφιές του Δ.Σ. και  της Ε.Ε. γιατί η ομορφιά των μελών που τις απαρτίζουν είναι δεδομένη! Θα σχολιάσω όμως (τιμής ένεκεν) τις κυρίες που με την παρουσία τους ομόρφαιναν το τραπέζι και το «απογείωσαν». ΝΑΝΣΥ, ΒΑΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΕΛΕΝΗ … να τις πιεις στο ποτήρι.  Κυρίες μας, σας ευχαριστούμε γιατί η  παρουσία σας ανέβασε κατά πολύ τον μέσο όρο ομορφιάς της παρέας …!

Με τη συμμετοχή 18 ατόμων, που ίσως να φαντάζει μεγάλο νούμερο αφού θέλαμε να συζητήσουμε κιόλας, πέρασε στην ιστορία η πρώτη συνεστίαση, το πρώτο «φαγοπότι», των οργάνων διοίκησης του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που εφεξής θα το ονομάζουμε (Δ.Σ. και Ε.Ε.).

Παρόντες στην συνεστίαση ήσαν:

ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΜΑΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΝΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΠΑΣΣΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΑΝΙΚΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΝΤΟΥΓΚΟΥ ΣΑΜΟΥΗΛ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΝΑΝΣΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ-ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΟΥ-ΚΑΤΣΙΚΑ, ΒΑΙΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ-ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗ,  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΤΑΚΙΔΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΣΣΑ.

Σιγά μη σας τα πούμε όλα, μια μικρή εικόνα θα σας δώσουμε από όσα συζητήθηκαν και αυτή θα είναι θαμπή!

Ενημερώθηκαν τα μέλη της διοίκησης για θέματα που απασχολούν το σύλλογο: Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν:  Στην Εφορία, Εθνική τράπεζα, ΣΕΓΑΣ, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, αγώνες [ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ (12.5.19 Αθήνα), ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ (9.6.19 Θεσσαλονίκη)], αγορά οργάνων, λογιστής, Εσωτερικός Κανονισμός,  πληρωμή ενοικίων στο Καυτανζόγλειο, συνέδριο αρρυθμίας, προτάσεις για ομιλίες σε αθλητές και γονείς κ.α.

Μερικές φωτογραφίες από τις ομορφιές που κυκλοφορούσαν γύρω από το τραπέζι.

print

Written by