ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ – ΛΑΘΗ ΕΠΙ ΛΑΘΩΝ Ο ΣΕΓΑΣ

Ο ΣΕΓΑΣ για να καλύψει την αδυναμία των υπαλλήλων του «ΜΗΤΡΩΟΥ», να ανταποκριθεί στην πληθώρα των αιτήσεων για την έκδοση νέων Δελτίων (είναι φυσιολογικό αφού οι ίδιοι υπάλληλοι πρέπει να βγάλουν Δελτία για αθλητές που αρχίζουν πλέον από 6 ετών ενώ μέχρι πέρυσι ήταν από 9 ετών), κάνει βιαστικές κινήσεις.
Την παραμονή των αγώνων (6.4.19)! στέλνει κατάσταση των Δελτίων που έχει επεξεργαστεί και ορίζει ότι αυτοί έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν!  Με βάση αυτή την κατάσταση, οι ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ τροποποιούν τις λίστες συμμετοχής και καθορίζουν ποιοι δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν.  Βλέπετε κατάσταση Δηλώσεων (όσοι είναι με κόκκινο).

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΛΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΙ

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 Π-Κ (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΧ)

Όμως, τώρα που υπάρχει αποδεικτικό για το πότε εστάλη το κάθε δελτίο, (η απόδειξη της ΕΑΣ στην οποία φαίνεται το πότε πληρώσαμε τα 10 ευρώ για κάθε αθλητή),  βλέπουμε τα εξής παράδοξα.

Να έχουν εκδώσει το Δελτίο  για αθλητή που η αίτηση εστάλη π.χ. στις 16 Μαρτίου 2019 και σε αθλητές που η αίτηση εστάλη δύο μήνες νωρίτερα (24 Ιανουαρίου 2019) να μην το έχουν εκδώσει!

Ευτυχώς,  υπάρχουν και ανοιχτά μυαλά και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε φασαρίες στους αυριανούς αγώνες, αφού όσοι είναι δηλωμένοι και έχουν ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, θα τους επιτραπεί να αγωνιστούν ΥΠΟ ΑΙΡΕΣΗ.
Η συνέχεια θα παιχτεί στο αν έχουν πράγματι στείλει αίτηση για Δελτίο και πότε.

Για να μην το κουράζω … φτάνω στο ρεζουμέ.

Ενημερώνω τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ότι έρχονται κανονικά για να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ όλοι οι αθλητές που έχουν δηλωθεί από το σύλλογο.

print

Written by