Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Με συνδετικό κρίκο τον κ. Σωτήριο Μουρουδέλη, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (με μπροστάρηδες τους Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας) και ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΣ ΡΗΓΑΣ» ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν στα παιδιά της ομάδας “Δημιουργικής Ψυχαγωγίας Δημοτικού Σχολείου” ένα ανεπανάληπτο απόγευμα γεμάτο εμπειρίες και συναισθήματα.
Με πρωτοβουλία του κ. Μουρουδέλη, που συνδύασε τη διπλή του ιδιότητα, αυτήν του προέδρου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης και του Κοινωνικού Λειτουργού, Προϊστάμενου Κοινωνικής Υπηρεσίας του Περ. Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στις 2.4.19 αυτή η εκδήλωση.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.
Σας παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου που ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός “έβγαλε” σχετικά με την δράση του με τα παιδιά της ομάδας  “Δημιουργικής Ψυχαγωγίας”, το οποίο αποστέλλετε προς ενημέρωση στα 80 περίπου Τμήματα του Ερυθρού Σταυρού σε όλη την χώρα.
Μέχρι και στο facebook ανέβηκε η ανακοίνωση με τίτλο “Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Τμήματος Θεσσαλονίκης”.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

” ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Θεσσαλονίκη, 9 Απριλίου 2019

Θέμα: Συνοδεία παιδιών σε αθλητικές εγκαταστάσεις από τους Εθελοντές της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, μεταξύ 18:00 και 20:00, τα παιδιά της ομάδας “Δημιουργικής Ψυχαγωγίας Δημοτικού Σχολείου” και οι συνοδοί τους, , επισκέφθηκαν το Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης. Στην κλειστή αίθουσα “ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ” συνάντησαν στελέχη, προπονητές και αθλητές του Αθλητικού Σωματείου “Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης”, που με χαρά ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας, για να ενημερώσουν και να εκπαιδεύσουν τα παιδιά, σε αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά εδώ και χρόνια: μύηση των νέων παιδιών στον υγιή αθλητισμό με εξειδίκευση στο “άλμα επί κοντώ”.

Με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ομάδας Στίβου, κ. Φώτη Κατσίκα, τα παιδιά και οι εθελοντές αφού ζεστάθηκαν με τις αθλητικές ασκήσεις, δοκίμασαν “να ανέβουν στο στρώμα” και να περάσουν με την βοήθεια της τεχνικής “Σπαστό Κοντάρι” τα πρώτα ύψη.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση μέρους της προπόνησης (άλματα) των αθλητών του Συλλόγου. Εντυπωσιάστηκαν και χειροκρότησαν την δύναμη, την ταχύτητα και το θάρρος των αθλητών.

Παιδιά και εθελοντές έφυγαν από το Στάδιο γεμάτοι από νέες εικόνες και ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, φορώντας την μπλούζα του Συλλόγου. Ευχαριστούμε τον “Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης” για την θερμή υποδοχή στο χώρο και την αληθινή αθλητική ψυχαγωγία που προσέφερε στα παιδιά και τους εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης.”

ees deltio Thessaloniki_090419

print

Written by