ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ «KIDS’ ATHLETICS» 17.4.2019 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Εσείς νομίζατε ότι η προσπάθεια των παιδιών «μας», στον εσωτερικό αγώνα «KIDS’ ATHLETICS»  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ πέρασε και πήγε;  ΟΧΙ βέβαια, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η γιορτή-αγώνας, που έγινε με την ευκαιρία των διακοπών του ΠΑΣΧΑ 2019.
Η παρουσία των εθελοντών γονέων και κηδεμόνων αλλά και των γονέων που συμμετέχουν ενεργά και στη Διοίκηση του συλλόγου, αποτελεί εγγύηση ότι κάθε εκδήλωση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αποτυπώνεται και καταγράφεται.  Στη συνέχεια, με το μαγικό ραβδάκι του κ. Καρανίκα Παντελή μετατρέπονται  σε μικρής ή μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο, για να τα βλέπουν γονείς και παιδιά και γιατί όχι, όταν οι μπόμπιρες θα μεγαλώσουν να τα δείχνουν και στα δικά τους τα παιδιά.

Κυρίες Κύριοι, όσοι βοηθήσατε στην ολοκλήρωση της εκδήλωσης αλλά και όσοι είχατε τη διάθεση να βοηθήσετε αλλά -δεν μπορέσατε αυτή τη φορά- σας ευχαριστούμε. Θα πρέπει να ξέρετε ότι η παρουσία σας και μόνο μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και καθαρότητα πνεύματος για να βλέπουμε μπροστά και μακριά χωρίς να κολλάμε στα πίσω!

Για να δείτε ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ «KIDS’ ATHLETICS» 17.4.2019 πατήστε στο σύνδεσμο.

print

Written by