ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θέλοντας να Τιμήσει τη μνήμη του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ, που ήταν αθλητής του άλματος επί κοντώ, αγκαλιάζει το αγώνισμα και διευρύνει τις αγωνιστικές ηλικίες στις οποίες δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούν στο επί κοντώ.

α) Διευρύνει τις ηλικίες των αθλητών που μπορούν να κερδίσουν αγωνιστικές εμπειρίες.

β) Σκύβει και αγκαλιάζει τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου  και τους δίνει την ευκαιρία γνωρίσουν το αγωνίσματα «παίζοντας»  και να χαρούν τη συμμετοχή  τους στους αγώνες «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2019».

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2019» ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Α) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΜΑΤΑ) για όλες τις κατηγορίες.

Β) ΑΓΩΝΑ «ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ» ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ,  ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΠ-ΠΚ/Β  με τον πήχη από χαμηλά (για τους αρχάριους αθλητές γεννημένους το  2006 αλλά και για τους αθλητές του 2007 που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται σε επίσημο αγώνα).

Γ) ΑΓΩΝΑ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ  ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ– ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες  των βετεράνων αθλητών.

Δ) ΜΥΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (2007-2008-2009) ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΜΕ «ΤΟ ΣΠΑΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ».

Ειδικά για την εκμάθηση του άλματος επί κοντώ στους μικρούς μαθητές καλούμε τους  Διευθυντές και τους Γυμναστές των Δημοτικών σχολείων να αρπάξουν την ευκαιρία και να προσφέρουν στα παιδιά τους μιαν απερίγραπτη αθλητική εμπειρία.

Εάν αποφασίσετε να προσφέρετε στα παιδιά του σχολείου σας αυτήν την καταπληκτική εμπειρία να γνωρίσουν το άλμα επί κοντώ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ fotkatsi@phed.auth.gr  και συνοδέψετε εσείς (ομαδικά)  ή οι γονείς τους (ατομικά) τα παιδιά που τολμούν και θέλουν να γνωρίσουν το άλμα επί κοντώ (σε παιγνιώδη μορφή, εύκολα και με ασφάλεια).

Το σίγουρο είναι ότι θα ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές, όλα θα το χαρούν, τα περισσότερα, που θα τα καταφέρουν θα ενθουσιαστούν  και κάποια που θα ανακαλύψουν ότι το αγώνισμα τους ταιριάζει (είναι εύκολο για αυτά) θα το λατρέψουν. Ίσως να βρουν το αγώνισμα που τους ταιριάζει και για το οποίο είναι γεννημένα!

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις ΔΗΛΩΣΕΙΣ γιατί ο αριθμός των “τυχερών” που θα γνωρίσουν σε αυτή την εκδήλωση το επί κοντώ δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 60-80 αθλητές.
Η εκδήλωση θα γίνει στο Καυτανζόγλειο την Κυριακή 9.6.19 στις 13:30 με 15:00 και θα  λειτουργήσουν ταυτόχρονα 4 συνεργεία εκμάθησης.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

print

Written by