ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗ 6.6.19 – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ»

Λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής δύο αγώνων σε ένα Σ/Κ στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης (Σάββατο 8.6.19 ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ)  και (Κυριακή 9.6.19 «ΡΗΓΑΣ  ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ) είναι φυσικό κάποιοι να μην πρόλαβαν να δηλώσουν…

 

Οι Δηλώσεις για τους Αγώνες    «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2019»

μπορούν να σταλούν μέχρι και την Πέμπτη 6.6.19 ώρα 12:00.

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ
Εφιστούμε την προσοχή στους συλλόγους (…. ), οι οποίοι έστειλαν δηλώσεις χωρίς να συμπληρώσουν το όνομα του υπευθύνου της Δήλωσης (στο κάτω μέρος του εντύπου) ότι οι αθλητές τους θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα για τη συμμετοχή τους.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ χωρίς υπογραφή υπευθύνου ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ.
Να τις ξαναστείλετε ή να καταθέσετε τη φωτοτυπία της Δήλωσης – (με Ονοματεπώνυμο υπευθύνου) στην αίθουσα κλήσης .

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Μέχρι στιγμής οι δηλώσεις ανέρχονται στις 400 για αθλητές και αθλήτριες για όλα τα αγωνίσματα, με τους εμπλεκόμενους σε όλες τις κατηγορίες στο ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ να ανέρχονται στα 120 άτομα!!!

«Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» (ΜΕ ΟΝΟΜΑ … )
Θα ενημερωθείτε εφόσον η πρόταση περάσει από το Δ.Σ. και εξασφαλίσουμε την έγκριση των αρμοδίων).

Αυτοί οι αγώνες δίνουν την ευκαιρία σε όλα τα «φυτώρια» του άλματος επί κοντώ να φέρουν τις «μαύρες τουλίπες» που υπομονετικά και με μεράκι καλλιεργούν στα θερμοκήπιά τους  ή στους κήπους τους και όλοι μαζί να χαρούμε το άλμα επί κοντώ.

ΙΣΩΣ είναι η πρώτη και μοναδική περίπτωση όπου θα αγωνιστούν αθλητές από 9 ετών μέχρι και 70+ στο μοναδικό και απαιτητικό αγώνισμα του άλματος επί κοντώ.

print

Written by