ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ “ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2019”

Σημεία προσοχής στον τρόπο που δηλώνουμε τους αθλητές μας. Από τις δηλώσεις των συλλόγων για τον αγώνα «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2019» εξάγονται τα εξής συμπεράσματα.

  1. Κάποιοι «σύλλογοι» δεν διαβάζουν τις προκηρύξεις.
  2. Δεν τις στέλνουν σε όλα τα ε-μαιλ που αναγράφονται στην προκήρυξη αλλά και στο έντυπο. Μερικοί δεν το στέλνουν στην ΕΑΣ! άλλοι δεν την στέλνουν στον διοργανωτή σύλλογο (εντοπίστηκαν 5-6 σύλλογοι !!!)
  3. Δεν συμπληρώνουν βασικά στοιχεία όπως π.χ. Α. ΜΗΤΡΩΟΥ ή έτος γέννησης.
  4. Στέλνουν τις δηλώσεις από ένα οποιοδήποτε προσωπικό ε-μαιλ (όχι το ε-μαιλ που ο κάθε σύλλογος δήλωσε στον ΣΕΓΑΣ) μια δήλωση χωρίς να γράφουν τα αιτούμενα δηλαδή ποιός είναι αυτός που Υπευθύνως Δηλώνει όλα όσα ζητάει το έντυπο.
  5. Κάποιοι δεν τηρούν τις προθεσμίες, αποδεδειγμένα … αυτοί που έπρεπε να τις στέλνουν πρώτοι! Κ.α. πολλά.

Η παρακάτω ΛΙΣΤΑ είναι ενημερωμένη και ενημερώνεται κάθε φορά που φτάνει σε εμάς κάποια παράλειψη. Όσοι/σες αναφέρονται σε αυτή τη Λίστα μπορούν να αγωνιστούν.

Για περιπτώσεις λάθους της γραμματείας των αγώνων, διορθώνεται το λάθος με την  κάθε περίπτωση να εξετάζεται χωριστά.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Σε όσα αγωνίσματα θα γίνει το αγώνισμα σε πολλές ηλικιακές κατηγορίες π.χ. επί κοντώ που θα γίνει για κάθε κατηγορία χωριστά, οι αθλητές αγωνίζονται με την κατηγορία στην οποία ανήκουν ηλικιακά. Το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα αγωνίσματα π.χ. τρέχουν 100 ή 400 ή…, τρέχουν με τους αθλητές της κατηγορίας τους.

Προτάσεις του στυλ:  «ο αθλητής μου έχει πολύ καλή επίδοση και θέλω να τρέξει με τους Άνδρες για να έχει συναγωνισμό» δεν θα γίνουν δεκτές.

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2109 Φ 8.6.19

print

Written by