ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ “ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ 2019”

Τελικά στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ οι νέες ιδέες αλλά και οι εκπλήξεις, ακόμη και για τον Τεχνικό Διευθυντή! «Μάνα του Λόχου» δεν έχουν τελειωμό.

Θα είμαι ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ:

  • ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, σε όσους πάρουν μέρος στο «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» (ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ στις 13:30) προσφορά του καταστήματος Moto Stamatis.
  • Όλοι όσοι αγωνιστούν στο ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ αλλά και στις μικρές κατηγορίες που ακόμη δεν λυγίζουν κοντάρι, θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν (φωτογραφία δική τους) περνώντας τον πήχη! Στην κατασκευή το δίδυμο Βασίλης Γιάγκου και Σοφία Γκοτζαμάνη. Αν είναι και άλλοι θα το μάθω αφού και για μένα ήταν έκπληξη.

Το σίγουρο είναι ότι οι ιδέες δεν έχουν τελειωμό τι σημασία έχει που “καμιά δεν ξεκινάει από τα παλιά μυαλά”, σημασία έχει ότι δεν μένουμε ακίνητοι, συνεχώς βελτιωνόμαστε και προσπαθούμε με όλη μας την ψυχή για το καλό των παιδιών «μας».

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στο έργο τέχνης του Βασίλη Γιάγκου του Κύπριου αθλητή που αγαπήσαμε και μας αγάπησε και συμβάλει στο να κινούνται συνεχώς τα νερά στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι «δράστες» θα τους  μάθω και θα σας τους “καρφώσω”.
Φωτογραφία το βράδυ.

print

Written by