ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2019

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2019

Καλούνται οι αθλητές που ετοιμάζονται για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα (είτε έχουν τα όρια είτε προσπαθούν να τα πιάσουν) να συνεχίσουν να προσπαθούν μέχρι και την τελευταία ημέρα των δηλώσεων για τους αγώνες.

Η φιλοσοφία του Συλλόγου δίνει ευκαιρίες στους αθλητές που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να αγωνιστούν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ακόμη και χωρίς το όριο. Συνεχίζοντας την προσπάθεια μόνο καλό μπορεί να συμβεί. Είτε με την προπόνηση να έρθει και η βελτίωση και το όριο είτε εφόσον δείχνουμε ότι ενδιαφερόμαστε και προσπαθούμε σοβαρά να επιλεγούμε να αγωνιστούμε ως αθλητές Χωρίς το Όριο. (Ο κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να δηλώσει 2,3,4 … αθλητές χωρίς το όριο. Όσοι περισσότεροι πιάσουν το όριο τόσο περισσότερους (2, 3, 4 ) μπορεί να δηλώσει ο κάθε σύλλογος και χωρίς το όριο.
ΚΑΡΦΑΚΙ!  Αθλητές/τριες που έχουν τα προσόντα (το έδειξαν) που όμως δεν είναι σταθεροί/ές στο στόχο τους (μια εβδομάδα ερχόμαστε δύο δεν ερχόμαστε …) δεν μπορούν να έχουν συνέχεια στη βελτίωση, όταν ξανάρχονται ξεκινούν ξανά από την αρχή. Χωρίς συνέπεια και συνεχή προσπάθεια δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα προσόντα που μας χάρισε Ο Θεός.
Ακούει κανείς/καμιά; Ονόματα δεν λέω … ξεχνούν εύκολα τα καρφιά τους!!!

Οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων (Κατσίκας) συνεχίζονται κανονικά,  με καθημερινή έναρξη τις 18:00 (ραντεβού στο κυλικείο).

Όσοι αθλητές -και από άλλους προπονητές- (ίσως με διαφορετική ώρα έναρξης), μπορούν να έρθουν στις 18:00 κάνουν ζέσταμα και τα βασικά και συνεχίζουν στην ώρα τους με τους προπονητές τους, αν έχουν άλλη ώρα έναρξης.

Όποιος μπορεί έρχεται από τις 18:00 για να καλύψουμε τα αδύνατα σημεία του καθενός.

print

Written by