ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ Π/Κ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ  – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Με οκτώ τελικά αθλητές και αθλήτριες θα μεταβεί ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Π/Κ που θα γίνει στα Τρίκαλα.

Οι δηλωθέντες αθλητές είναι παραπάνω για λόγους «τακτικής» ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε και (3) τρεις αθλητές χωρίς τα όρια.

ORGANOTIKO TRIKALA P-K 4 & 5.7.19

Με δεδομένο ότι οι κρατήσεις των δωματίων στα ξενοδοχεία γίνονται μήνες πριν, οι υπολογισμοί των αθλητών δεν είναι πάντα ακριβείς. Σίγουροι αθλητές, που έχουν τα όρια ακόμη και από πέρυσι, δεν συνοδεύουν την ομάδα για διάφορους λόγους (π.χ. Τριανταφύλλου Α., Σκλαβούνου Ν. κ.α.). Από την άλλη αθλητές που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στην αποστολή, τώρα στους αγώνες πήγαν διακοπές! Ε! για να μην πληρώνουμε τζάμπα δωμάτια στα ξενοδοχεία προσπαθούμε όσο γίνεται νωρίτερα να οριστικοποιήσουμε τις αποστολές (πολλές φορές πληρώνουμε τα δωμάτια που αρχικά κρατήσαμε λέτε και τα χρήματα τρέχουν από τα μπατζάκια μας)!
Η οριστικοποίηση αυτή έχει και τα αδύνατα σημεία της. Μερικές φορές συμπεριλαμβάνονται αθλητές ή προπονητές που κωλύονται και άλλες φορές ενώ οι αθλητές θέλουν δεν δικαιούμαστε να τους δηλώσουμε ενώ οι προπονητές που θέλουν να βοηθήσουν  δεν τους υπολογίζουμε, λόγω μη έγκαιρης συνεννόησης.

Στο σημερινό οργανωτικό συμπεριλάβαμε τους αθλητές που προσπαθούν σοβαρά και είτε έπιασαν τα όρια ή είναι πολύ κοντά σε αυτά ως επιβράβευση των προσπαθειών τους. Ακόμη και να μην τα καταφέρουν οι μικρές και οι μικροί μας, γιατί θα αγωνιστούν με μεγαλύτερους, θα κερδίσουν σε εμπειρίες αλλά και θα χαρούν ένα ταξίδι στην Καλαμπάκα (όπου θα μείνουμε, έχει και πισίνα …) κάτω από τα Μετέωρα και στα Τρίκαλα όπου θα αγωνιστούμε.

Εάν κάποιος από όσους αναφέρονται στο οργανωτικό  για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να συμμετάσχει θα πρέπει να ενημερώσει το σύλλογο για τροποποίηση του οργανωτικού.
Τονίζω και πάλι ότι πάντα υπάρχει χώρος για τα μέλη του Δ.Σ. που θα ήθελαν να συνοδέψουν τις αποστολές, απλά θα πρέπει να γίνεται νωρίς η οποιαδήποτε κουβέντα.

print

Written by