ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ Π.Π. ΠΠ/ΠΚ-Α ΚΑΒΑΛΑ & ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Με 14 «αθλητές» (6 αθλητές και 8 αθλήτριες)  συμμετέχει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α) που θα γίνει στις 13-14 Ιουλίου στην Καβάλα. Την αποστολή συνοδεύουν 5 προπονητές (Κατσίκας, Χατζιόπουλος, Τοσίδης, Βαλσαμίδης, Γκοτζαμάνη) καθώς και πολλά μέλη του Δ.Σ.

ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ_Α_Kavala-19

ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ_kavala 19

Η μετάβαση καθώς και η επιστροφή των αθλητών θα γίνει με Ι.Χ. τόσο των προπονητών όσο και των γονέων και κηδεμόνων.

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (9 αθλητές).

Όλοι όσοι αγωνίζονται το Σάββατο πρωί (Πανικίδου, Τορουνίφη ΔΦ., Τορουνίδη ΔΝ., Παντακίδου, Σπήλιου, και Σαλώνης Β.) θα ταξιδέψουν από την Παρασκευή.
Επίσης από την Παρασκευή θα ταξιδέψουν και όσοι αγωνίζονται μόνον το Σάββατο απόγευμα, δηλαδή οι: (Σισμάνογλου Ειρ., , Πουρνάρας Α., και Δαγκλής  Γ.).

Οι παραπάνω διανυκτερεύουν Παρασκευή βράδυ, αγωνίζονται το Σάββατο και  μετά τον αγώνα τους στη σκυταλοδρομία 4Χ80, επιστρέφουν στα σπίτια τους, για να χρησιμοποιήσουν τα δωμάτια οι αθλητές που θα έρθουν το Σάββατο και θα αγωνιστούν την Κυριακή.

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (5 αθλητές),

Είτε ταξιδεύουν από νωρίς για να δουν τους αγώνες, είτε για να συμμετάσχουν στις σκυταλοδρομίες  του Σαββάτου αλλά και στα αγωνίσματα τους την Κυριακή, οι αθλητές αυτοί μένουν το Σάββατο βράδυ στο ξενοδοχείο.     (Παπαγεωργίου Γ., Χατζημιχαηλίδης Δ.Φ., Μαντιός Δ., Ντούγκου Β.Κ., Κώστα Αρ.).

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ panel pp-a 2019 kavala

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

  1. Μολονότι για την μετάβαση δεν έχουμε πρόβλημα, παρακαλούμε και πάλι τους γονείς που σχεδιάζουν να μετακινηθούν προς την Καβάλα και θέλουν να φέρουν αυτοί το παιδί τους στο ξενοδοχείο ( GALAXY HOTEL) να μας ενημερώσουν.
  2. Παρακαλούνται οι γονείς που σκοπεύουν να παραβρεθούν στους αγώνες, εφόσον μπορούν να πάρουν πίσω τουλάχιστον το παιδί τους, να το δηλώσουν για να ρυθμίσουμε και τα απαραίτητα αυτοκίνητα για την  επιστροφή. Προσοχή! κανένας γονιός δεν παίρνει το παιδί του από τους αγώνες, αν προηγουμένως δεν ενημερώσει τον υπεύθυνο της αποστολής κ. Κατσίκα Φ.
  3. Για να ζήσουν όλοι οι αθλητές τη μαγεία της συμμετοχής σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – όλοι οι αθλητές θα έχουν μία (1) διανυκτέρευση, ακόμη και όσοι θα μπορούσαν να αγωνιστούν χωρίς διανυκτέρευση (π.χ. όσοι συμμετέχουν μόνο στις σκυταλοδρομίες 4Χ80).
  4. Στο ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ μπορούν να γίνουν μικροαλλαγές τόσο στις μετακινήσεις όσο και στη διαμονή (σύνθεση των δωματίων). Ενημερώστε μας για την οποιαδήποτε αλλαγή που θα σας διευκόλυνε…
print

Written by