ΧΡΥΣΟ Ο ΣΑΛΩΝΗΣ – ΑΡΓΥΡΟ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΧΑΛΚΙΝΟ Η ΟΜΑΔΑ 4Χ80 ΠΠ/Α – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΠ-ΠΚ/Α

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 13.7.19

Με νέο ατομικό ρεκόρ αλλά και ρεκόρ συλλόγου ο Βασίλης Σαλώνης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα σε ύψος με 1.81  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ/Α Βορείου ομίλου, που διεξάγεται στην Καβάλα 13-14 Ιουλίου 2019.

Το χάλκινο μετάλλιο κέρδισαν οι αθλητές της ομάδος 4Χ80 αποτελούμενη από τους [Δαγκλή Γ.- Χατζημιχαηλίδη Δ.-Παπαγεωργίου Γ. -Σαλώνη Β.], με 37.78 που αποτελεί και νέο ρεκόρ συλλόγου (το παλιό με 39.32 από τους ίδιους).

Την θέση στο άλμα επί κοντώ με 2.80 κέρδισε η Σπήλιου Μελίνα ενώ στο ίδιο αγώνισμα η Παντακίδου Μαρία κέρδισε την θέση με 2.50.
Στο ίδιο αγώνισμα η Πανικίδου Ροδάνθη και η Τορουνίδη Δάφνη πέτυχαν 2.30 στον προκριματικό και ισοβάθμησαν στην 15η θέση ενώ η Δανάη Τορουνίδη δεν κατάφερε να περάσει το αρχικό ύψος, που ήταν 2.30, και έτσι δεν κατατάχτηκε.

Πολύ κοντά στο ρεκόρ του έτρεξε τα 1000μ ο Ανδρέας Πουρνάρας σε 3.00.59 και κατετάγη 16ος.

Με υπέροχες αλλαγές εκπροσώπησαν επάξια το σύλλογο τα κορίτσια της ομάδος 4Χ80 (Σισμάνογλου Ε., Τορουνίδη ΔΦ., Τορουνίδη ΔΝ., Παντακίδου Μ.) και πέτυχαν 44.22 επίδοση που τις κατέταξε στην 23η θέση.

Β ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 14.7.19

Το πρωί της Κυριακής αγωνίστηκαν στα 150 μ. Ο Χατζημιχαηλίδης Ντε Αλάβα Δ.-Φ Όπου με 18.49 κατετάγη 14ος.

Η Βεατρίκη Ντούγκου με 20.09 ήταν πρώτη στην 6η σειρά και προκρίθηκε να αγωνιστεί στις δυο τελικές σειρές που θα γίνουν το απόγευμα.

Το απόγευμα αγωνίζονται στον τελικό του επί κοντνώ οι Παπαγεωργίου Γ και Μαντιός Δ. Στο αγώνισμα είναι δηλωμένοι 9 αθλητές.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Από τις 2 τελικές σειρές του δρόμου των 150 μ. (ΠΚ) η Βεατρίκη- Καλυψώ Ντούγκου (2006) κατάφερε να είναι η καλύτερη των αθλητριών του 2006 και με χρόνο 20.18 να καταταγεί στην 7η θέση.

Το επί κοντώ αν και λίγοι στον τελικό (8) λόγω βροχής (που εμφανίστηκε όταν ο πήχης ήταν στο 3.50 και συνέχιζαν τρεις αθλητές) καθυστέρησε και μετά τη βροχή το χρυσό μετάλλιο παίχτηκε στις προσπάθειες του Παπαγεωργίου Γ. και του Παπαναστασίου Γ. Τελικός νικητής ο Παπαναστασίου που πέρασε το 3.70 και υποχρέωσε τον Παπαγεωργίου να κάνει την τελευταία του προσπάθεια στο 3.80 για τη διεκδίκηση του χρυσού, δεν το πέρασε και κατετάγη 2ος.
Πολύ καλή η παρουσία του Γιώργου Παπαγεωργίου που με ρεκόρ 3.45 πέρασε το 3.60 και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το 3.80.

Ο Δημήτρης Μαντιός (2006) έκανε τις προσπάθειές του στο 2.70 (σε ύψος 20 εκ. πιο πάνω από το ρεκόρ του) που ήταν καλές αλλά δεν κατάφερε να περάσει τον πήχη και έτσι δεν κατατάχτηκε. Κέρδισε όμως  σε εμπειρίες έζησε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και σίγουρα με άλλο βλέμμα ατενίζει το αθλητικό του μέλλον.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΠ-ΠΚ/Α ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Σε γενικές γραμμές η αποστολή τα πήγε πολύ καλά τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά.
Τα αγόρια συγκέντρωσαν 46 βαθμούς στην 11 θέση από τους 68 βαθμολογηθέντες συλλόγους (συμμετείχαν και άλλοι που δεν βαθμολογήθηκαν).
Τα κορίτσια με 24 βαθμούς βρίσκονται στην 20η θέση ανάμεσα στους 74 συλλόγους που βαθμολογήθηκαν (γιατί υπάρχουν και πολλοί σύλλογοι που δεν βαθμολογήθηκε κανένας τους αθλητής).

Ευχαριστούμε…
τον αρχηγό της αποστολής κ. Κώστα Γεώργιο που συνόδεψε την ομάδα και ήταν κοντά σε κάθε προσπάθεια αλλά και όλους τους γονείς και κηδεμόνες που ακολούθησαν την αποστολή (Παντακίδη, Πανικίδη, Σπήλιο, Σισμάνογλου, Παπαγεωργίου, Τορουνίδη, (οικογένεια του Β. Σαλώνη, με τον Χάρη!), … και έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στις προσπάθειες των παιδιών μας.
Η συμμετοχή των προπονητών Χατζιόπουλου, Τοσίδη, Βαλσαμίδη, Γκοτζαμάνη …  άντε και του υπογράφοντος, καθοριστική στην ομαλή λειτουργία της αποστολής.

Καρφί: Το ότι κάποιοι απρόσεχτοι μας πήραν τα “Πακέτα” και μας άφησαν το “ψωμί”! … τώρα, υποχρεούνται να τα φάνε … για πρωινό…

Τέλος καλό όλα καλά.

Καλό καλοκαίρι σε όσους τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Την τετάρτη θα ξαναβρεθούμε στην Καβάλα με τους αθλητές που θα αγωνιστούν στο Grand Prix της Καβάλας.

Η αγωνιστική περίοδος τελειώνει με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ που θα γίνει στην ΠΑΤΡΑ στις 27/28 Ιουλίου και στο οποίο συμμετέχουν οι : Μπέλος Θεοφάνης, Θεοδωρίδου Μαρκέλλα, Μουρουδέλης Δημήτριος και Καμόλλι Ματέο. Οι 4 θα ταξιδέψουν με ένα Ι.Χ. η οποιαδήποτε άλλη προσθήκη στην αποστολή θα μελετηθεί.

 

 

 

 

print

Written by