“ΟΙ ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ” ΤΟΥ 2004 – ΣΑΛΩΝΗΣ Β. ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ. – ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΓΙΑ ΤΟ 2019

Με ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα να βρίσκεται προ των πυλών  (αυτό των Α/Γ που θα γίνει στις 27-28.7.2019 στην Πάτρα), η νέα γενιά των αθλητών «τα ποντίκια ΤΟΥ 2004» πήραν κεφάλι στην προσφορά σε βαθμούς στο σύλλογο για το 2019.

Σαλώνης Β. με τον προπονητή του Βαλσαμίδη Νικόλαο.
Παπαγεωργίου Γ. και Μαντιός Δημ.

“Οι παιδαράδες του 2004” – ΣΑΛΩΝΗΣ Β. ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ.  είναι μπροστά σε προσφορά βαθμών στο σύλλογο (μέχρι στιγμής) για το 2019.

Ο Σύλλογος ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ασχέτως αποτελέσματος.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τους παρακάτω αθλητές  που ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΒΑΘΜΟ.

2019 ΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ με συντελ. ΣΕΓΑΣ

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι «Αξιολογούμενοι αγώνες» δηλαδή οι αγώνες από τους οποίους αξιολογείται ο σύλλογος είναι «ΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ» και «ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ».

Μόνο σε αυτούς τους αγώνες οι αθλητές βαθμολογούνται ανάλογα με τη θέση τους στους αγώνες  και οι βαθμοί αυτοί, από όλους τους «αξιολογούμενους αγώνες» προστιθέμενοι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου αποτελούν την «αγωνιστική δραστηριότητα» του κάθε συλλόγου.

Με άλλα λόγια, οι αθλητές προσπαθούν με την προπόνηση να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να καταφέρουν να καταταγούν όσο πιο ψηλά γίνεται στους συγκεκριμένους «αξιολογούμενους» αγώνες.

Στα διασυλλογικά όποιος αγωνιστεί και πιάσει το όριο βαθμολογίας παίρνει έστω και 1 βαθμό «διασυλλογικού». Όσο πιο ψηλά κατατάσσεται κάποιος τόσο περισσότερους βαθμούς παίρνει, με τον πρώτο να παίρνει 13 ή 11 ή 9 ανάλογα με την ηλικία των αθλητών. Όποιος μπορεί να προσφέρει έστω και ένα βαθμό και δεν αγωνίζεται, για τον οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ το σύλλογό του.

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ – ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η  ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ

Σαφώς και υπάρχει μεγάλη διαφορά στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Η επίδοσή μου δεν είναι αρκετή για να προσφέρω βαθμούς, όμως αγωνίζομαι, προσπαθώ αλλά ακόμη δεν είμαι έτοιμος.
  2. Αγωνίζομαι προσπαθώ αλλά στον συγκεκριμένο αγώνα δεν τα κατάφερα (για πολλούς λόγους) κατανοητό και σύνηθες.
  3. Δεν έχω την επίδοση «το όριο» και γι’ αυτό στους αγώνες πάω για μπάνιο ή για καφέ με τον φίλο/η μου … δεν προσπαθώ δεν αγωνίζομαι, κακό!
  4. Έχω την επίδοση ακόμη και να διακριθώ , αλλά στους αγώνες πάω για καφέ με τη φίλη μου ή έχει γενέθλια η κολλητή μου και προτιμώ να μην αγωνιστώ για να είμαι από νωρίς στα γενέθλια!  Δείχνει ότι δεν υπολογίζει το καλό του συλλόγου ούτε τους ανθρώπους (προπονητές) που καθημερινά βρίσκονται κοντά του. Χειρότερη συμπεριφορά προς το σύλλογο δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Τουλάχιστον στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ  από νωρίς προσπαθούμε να περάσουμε στους αθλητές μας τη νοοτροπία του να εκτιμούν την ομαδική-συλλογική προσπάθεια και να υποστηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο «την οικογένειά στην οποία διαλέγουν να ενταχθούν» όταν θα χρειαστεί.

Όσοι δεν το τηρούν δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν ανήκουν «στην οικογένεια»,  τραβούν το δρόμο τους  φροντίζοντας κυρίως  τον «εαυτό τους» χωρίς να ενδιαφέρονται για τους άλλους. Μη επιθυμητή συμπεριφορά για τη φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ ποτέ δεν ενθαρρύναμε αυτού του είδους την συμπεριφορά.
Δυστυχώς μερικές φορές και αυτές οι συμπεριφορές απαντώνται αλλά είναι συμπεριφορές που έχουν τη ρίζα τους στο «σπίτι», πιθανά με άλλη φιλοσοφία και άλλα πιστεύω. Σεβαστά…  Εκεί, ο σύλλογος δηλώνει αναρμόδιος να επέμβει.

Εκτιμάται αφάνταστα η προσπάθεια όσων αγωνίζονται και πολύ περισσότερο όσων αγωνίζονται ενώ δεν μπορούν  να πιάσουν ούτε τα όρια των Διασυλλογικών!

Απεναντίας, η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  στους «αξιολογούμενους αγώνες» (χωρίς σοβαρό λόγο και εφόσον ζητηθεί από το σύλλογο να αγωνιστούν), εκλαμβάνεται ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ προς τον σύλλογο και τους προπονητές τους.

Περιμένουμε και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ (27-28 Ιουλίου) όπου δικαίωνα να αγωνιστούν έχουν οι : Μπέλος Θεοφάνης, Θεοδωρίδου Μαρκέλλα, Ευαγγέλου Μάριος, Μουρουδέλης Δημήτριος και Καμόλλι Ματέο και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα ολοκληρωθεί και ο πίνακας συνεισφοράς των αθλητών του Α ΡΗΓΑΣ σε βαθμούς αξιολόγησης για το 2019.

Το όνομα του νικητή θα κοσμεί την αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου για το 2019.

Μπορείτε να δείτε τους νικητές σε προσφορά βαθμών από τη δημιουργία του συλλόγου μέχρι και σήμερα ΕΔΩ.

 

 

 

print

Written by