ΛΙΣΤΕΣ ΔΗΛΩΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ Π.Π. Α/Γ 2019 ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Οι σύλλογοι προσπαθούμε να διευκολύνουμε τους διοργανωτές να αποφασίσουν για το αν θα γίνει προκριματικός ή ΟΧΙ στέλνοντας και διορθωτικές δηλώσεις. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ έστειλε ενημερωτική διορθωτική δήλωση δηλώνοντας ότι οι αθλητές Ευαγγέλου και Καμόλλι δεν θα αγωνιστούν.

Σήμερα στις λίστες συμμετοχής τα ονόματα των παραπάνω αθλητών φιγουράρουν στη λίστα συμμετοχής με αποτέλεσμα να ανεβάζουν τον αριθμό στους 19 αντί 17. Γνωρίζουμε ότι και άλλοι αθλητές δεν θα συμμετάσχουν οπότε το αν θα γίνει προκριματικός ή ΟΧΙ παίζεται.

Η απορία μας είναι γιατί εφόσον ενημερώνουμε έγκαιρα δεν λαμβάνουν υπόψη τους τις διορθωτικές δηλώσεις. Αν είναι έτσι να μην μπαίνουμε στον κόπο να ενημερώνουμε! Αν αυτό θέλει ο ΣΕΓΑΣ δεν έχει παρά να μας το πει.

Όσο για τη βαθμολογία των αθλητών που έπιασαν το όριο στον προκριματικό αλλά όχι στον Τελικό «το δουλεύουν» οι υπεύθυνοι αλλά ακόμη δεν τολμούν να ακολουθήσουν την πρόταση που κάνουμε κάθε χρόνο εδώ και 15 χρόνια!
Ε! κάποτε θα φτάσουν να δουν ότι δεν μπορεί να βάζουν στην ίδια μοίρα τον σφαιροβόλο που μπορεί να κάνει μια έγκυρη επίδοση 1 ή δύο μέτρων ή τον άλτη του μήκους που μπορεί να γράψει μια επίδοση 3,5 μέτρα (απλά να μπει στην άμμο) και να βαθμολογηθεί, αλλά οι αθλητές των καθέτων αλμάτων (επί κοντώ και ύψος)  πρέπει να ξαναπιάσουν το όριο για να βαθμολογηθεί αφού το αρχικό ύψος δεν τους επιτρέπει να αρχίσουν πιο κάτω.

19_Προκήρυξη_Πανελληνίου_Α-Γ_4_ΤΕΛΙΚΗ

Θα την ξανακάνουμε την πρόταση, ίσως του χρόνου να δουν επιτέλους το άτοπο των αποφάσεών τους.

ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ a.g 2019 lista Mhkos

print

Written by