«ΣΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» ΤΟ ΟΝΟΜΑ  ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ  2019 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Για να επιβραβεύσει ο σύλλογος τους αθλητές, που με την αγωνιστική τους παρουσία προσφέρουν βαθμούς αξιολόγησης στο σύλλογο, όρισε ότι η κάθε αγωνιστική περίοδος θα παίρνει το όνομα του αθλητή με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών από τους αξιολογούμενους αγώνες.

Για να είμαστε δίκαιοι,
οι μικρές κατηγορίες ΠΠ-ΠΚ/Α, Π/Κ, Ε/Ν, έχουν το δικαίωμα (εφόσον έχουν τα όρια)  να αγωνιστούν σε δύο ή και σε τρία Διασυλλογικά ή Πανελλήνια πρωταθλήματα ενώ οι μεγάλοι σε ηλικία αθλητές (Α/Γ) έχουν μόνον ένα Διασυλλογικό και ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Όμως αυτή τη διαδικασία επιλέξαμε για να έχουμε τον αθλητή με την μεγαλύτερη προσφορά στο σύλλογο και την τηρούμε.

Για την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε (2019) ο αθλητής που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς είναι από τη νέα φουρνιά (γεννημένος το 2004) και ακούει στο όνομα ΣΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.
Βλέπετε τους νικητές όλων των ετών λειτουργίας του συλλόγου πατώντας ΕΔΩ.

Ο Βασίλης Σαλώνης που προπονείται με τον κ. Νίκο Βαλσαμίδη,  διακρίνεται τόσο στα αλτικά αγωνίσματα όσο και στις ταχύτητες με αποτέλεσμα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των ΠΠ/Α στην Καβάλα να είναι 1ος  στο άλμα σε ύψος  με 1.81 αλλά και 3οςμε την ομάδα της σκυταλοδρομία 4Χ80 [μαζί με τους:   Παπαγεωργίου Γεώργιο  (που είναι ο 2ος σε προσφορά βαθμών για το 2019), τον Χατζημιχαηλίδη Δ.  και τον Δαγκλή Γ.].
Η συγκομιδή των βαθμών από αυτές κυρίως τις επιτυχίες του τον έφερε στην πρώτη θέση, (βαθμολογήθηκε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ ήταν 10ος στο ύψος καθώς και στα διασυλλογικά πρωταθλήματα).

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019

Στην Πάτρα τέλος Ιουλίου (27 & 28) γράφτηκε ο τελικός αγωνιστικός απολογισμός του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά και των περισσοτέρων συλλόγων αφού το μόνο πρωτάθλημα που μένει είναι αυτό των Συνθέτων που θα γίνει αυτό το Σ/Κ  3-4.8.19 στη Θεσσαλονίκη.

Σε γενικές γραμμές ο σύλλογος τα πήγε περίφημα στις μικρές κατηγορίες, πράγμα που δείχνει ότι από τα γκρουπ των Ακαδημιών γίνεται σωστή δουλειά και οι καλύτεροι προωθούνται στον αγωνιστικό αθλητισμό (ο ορισμός του αθλητικού συλλόγου).

Στην κατηγορία των Π/Κ παρουσιάστηκε μία κάμψη που οφείλεται σε μη ελεγχόμενους από τον σύλλογο παράγοντες (επιλογές της οικογένειας, προσωπικές επιλογές, κ.α.).

Με μικρή συμμετοχή αλλά σταθερή στις μεγάλες κατηγορίες (Α/Γ , ΝΕΩΝ και Ε/Ν) αφού οι αθλητές έχουν να φροντίσουν τις σπουδές τους αλλά και την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Είναι φυσικό η συμμετοχή τους στους αγώνες να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Από την άλλη, ακόμη και όσοι θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται και στις μεγάλες κατηγορίες παράλληλα με τις υποχρεώσεις και τις σπουδές, το επίπεδο σε αυτές δεν επιτρέπει τη διάκριση με προπόνηση «όποτε μπορώ».

Το ζητούμενο είναι όλοι ανεξαιρέτως  να χαίρονται τον αθλητισμό που επιλέγουν να κάνουν, ανάλογα  με τα προσόντα τους, τις προτεραιότητές τους και τον χρόνο και την προσπάθεια που καταβάλουν για την επίτευξη των όποιων στόχων τους.

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ 2019

print

Written by