ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ – ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί μου,

Φίλοι του αθλητισμού, του Κλασικού αθλητισμού και ειδικότερα φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, σας εύχομαι να περνάτε καλά όπου και να βρίσκεστε.

Όσοι έχετε χρόνο και θέλετε να προσφέρετε στην ομαλή λειτουργία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ,, μπορείτε να το κάνετε προτείνοντας αλλαγές ή τροποποιήσεις των άρθρων του Εσωτερικού Κανονισμού του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Διαβάστε τον, όλον ή μόνον τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν, ενημερωθείτε και εφόσον κάτι δεν σας αρέσει, προτείνετε (προσθήκες, αλλαγές ή καταργήσεις) σε άρθρα που κατά τη γνώμη σας θα ολοκληρώσουν τον Εσωτερικό Κανονισμό και θα συμβάλλουν στην ομαλότερη λειτουργία του συλλόγου.

Τον Εσωτερικό Κανονισμό μπορείτε να τον βρείτε στην ηλεκτρονική  σελίδα του συλλόγου www.asrigas.gr  στην πρώτη σελίδα, στο σύνδεσμο «Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ»  ↵  «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ».

  1. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ διατηρεί το δικαίωμα της τροποποίησης ή συμπλήρωσης του παρόντος εσωτερικού Κανονισμού με εισήγηση του Τεχνικού διευθυντή ή των μελών του Δ.Σ. και την έγκριση των τροποποιήσεων από τη Γενική Συνέλευσή του.
  2. Το σύνολο των διατάξεων του παρόντος Εσωτερικού Κανονισμού τίθεται υποχρεωτικά σε “διαβούλευση” από τη διοίκηση του σωματείου μία φορά το χρόνο (κατά τη Γενική Συνέλευση του Μαρτίου) και έκτακτα όταν το ζητήσουν εγγράφως τουλάχιστον 5 (από τα 9)  μέλη του Δ. Συμβουλίου.

Μη διστάσετε να μας προτείνετε να αλλάξουμε το οτιδήποτε σας ξενίζει ή να προσθέσουμε κάτι που δε σκεφτήκαμε ή να αφαιρέσουμε κάτι που είναι περιττό ή άτοπο.

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Τα λέμε την Δευτέρα 2  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ   18:00 στο Καυτανζόγλειο.
Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Κατσίκας Φώτιος
Τεχνικός Διευθυντής

print

Written by