ΔΕΥΤΕΡΑ (2) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ 2019-2020» ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Μολονότι αρκετοί αθλητές και αθλήτριες ξεκίνησαν σταδιακά με ελεύθερο τρέξιμο και γενικές  ασκήσεις  φυσικής κατάστασης η επίσημη έναρξη του προγράμματος για την νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινάει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 18:00

[Οι Ακαδημίες στη συνέχεια θα ξεκινούν στις 19:00 ή 17:30 (εφόσον ο αριθμός των παιδιών δικαιολογεί γκρουπ των 17:30 για κάθε ηλικιακή κατηγορία!), με σημείο συνάντησης το κυλικείο του Καυτανζογλείου].

Από τη Δευτέρα 2.9.19 μπορούν να έρχονται για προπονήσεις τόσο τα παιδιά των Ακαδημιών (παλαιά και νέα παιδιά) όσο και τα παιδιά των αγωνιστικών τμημάτων. Οι προπονητές των τμημάτων θα είναι όλοι εκεί.

Σίγουρα οι δύο πρώτες εβδομάδες θα είναι εβδομάδες «μεταβατικές» και προσαρμογής  από την απραξία του καλοκαιριού σε μια  γενική φυσική κατάσταση επάνω στην οποία ο κάθε αθλητής  θα «χτίσει» για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται.  Η βελτίωση θα έρθει με μεγάλη συνεισφορά της φύσης:  όσο μεγαλώνουμε (στη μικρή ηλικία) τόσο ο οργανισμός μας «δυναμώνει» και εμφανίζεται πιο έτοιμος για τις διάφορες επιβαρύνσεις που θα φέρουν και τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Μεγάλο κομμάτι στην αγωνιστική παρουσία παίζει και η αγωνιστική  εμπειρία του κάθε αθλητή.

Όλα αυτά θα συνδυαστούν και με συνδετικό κρίκο μια πιο –ώριμη προσωπικότητα- θα φέρουν την επίτευξη του στόχου της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Προσπάθεια, συνέπεια και σοβαρότητα χρειάζονται και όλα τα άλλα θα έρθουν σταδιακά και αβίαστα.

Κυρίαρχο στοιχείο της επανέναρξης των προπονήσεων είναι να βρεθούμε όλοι (προπονητές, παράγοντες, γονείς, αθλητές, φίλοι, “αχώνευτα και στριμμένα”) στο γνώριμο περιβάλλον μας και όλοι μαζί να χαιρόμαστε την κάθε ημέρα.

Την Παρασκευή 30.8.19 στις 18:00 θα περάσουμε από το Στάδιο, όσοι είμαστε κοντά, για να δούμε αν τις ημέρες που λείψαμε άλλαξε κάτι στο στάδιο, κυρίως στο κεντρικό που είχαν αρχίσει τα έργα για την τοποθέτηση νέου ελαστικού τάπητα.
Μακάρι να το βρούμε έτοιμο!!!

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Σημείο συνάντησης μπροστά από το κυλικείο του Σταδίου.
Να είστε όλοι καλά.

print

Written by