ΣΤΙΣ 18:00 ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ – ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σήμερα Δευτέρα 2.9.19 ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τα γκρουπ των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με ώρα έναρξης τις 18:00. Την ίδια ώρα θα συνεχιστούν οι προπονήσεις για την πρώτη εβδομάδα για όλα τα γκρουπ.

Οι νέοι αθλητές μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στις 18:00 για να ρωτήσουν και να μάθουν.

Η προσέλευση των μεγαλύτερων παιδιών  μπορεί να γίνεται καθημερινά με σημείο συνάντησης έξω από το κυλικείο (όπου δείτε φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ελάτε και ρωτήστε).

Οι άνω των 13 ετών μπορούν να ρωτήσουν αλλά και να ενταχθούν σε γκρουπ για προπόνηση όλες τις ημέρες, ενώ

οι κάτω των 13 ετών προσέρχονται  καθημερινά, για να δουν και να ρωτήσουν, αλλά για να κάνουν προπόνηση είναι καλύτερα να έρθουν Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (που έρχονται όλοι οι προπονητές των Ακαδημιών).

Γονείς, για να ετοιμάζετε το πρόγραμμα των παιδιών σας, σας ενημερώνουμε ότι μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες το πρόγραμμα θα πάρει τη βασική του μορφή. Αυτή θα είναι:

Για τις Ακαδημίες (από 5 χρόνων μέχρι και 12) η βασική ώρα έναρξης θα είναι η 19:00,  όπως όλα τα προηγούμενα έτη,  αλλά υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν και γκρουπ που θα αρχίζουν στις 17:30. Το αν θα λειτουργήσουν δύο γκρουπ για κάθε ηλικιακή ομάδα  (θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των παιδιών που θα δηλώσουν για κάθε γκρουπ).

Οι μεγαλύτεροι αθλητές (πάνω από 13) που θα ενταχθούν σε προαγωνιστικά ή αγωνιστικά γκρουπ θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα που θα ορίσει ο κάθε προπονητής, το οποίο όμως  θα διαμορφωθεί σε συνεννόηση με τους αθλητές του.

Όλα αυτά θα τακτοποιηθούν μετά την δεύτερη εβδομάδα, δηλαδή από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, που θα έχουν αρχίσει τα σχολεία και τα παιδιά θα ξέρουν το πρόγραμμά τους.

Μέχρι τότε ερχόμαστε ΟΛΟΙ (παλιοί και Νέοι) στις 18:00 και όσοι ξέρουν από τώρα για την προτίμησή τους στην ώρα έναρξης,  ενημερώνουν τους προπονητές.

Μερικές φωτογραφίες από την σημερινή πρώτη ημέρα με νέους και παλιούς αθλητές.

 

 

 

ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ Ν. ΕΠΙΒΑΤΩΝ-ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

Μην ξεχνάτε ότι Τρίτη 3.9.19 οι μικροί μας αθλητές πάνε για παιχνίδι και για μπάνιο με τους γονείς τους και τους προπονητές τους. Περισσότερα δείτε ΕΔΩ

print

Written by