ΣΤΙΣ 18:00 ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ 2Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ – ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ανακοινώνει ότι και για την 2η εβδομάδα (Δευτέρα 9  Σεπτεμβρίου μέχρι και την  Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου) οι προπονήσεις όλων των γκρουπ θα ξεκινούν στις 18:00.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις θα ξεκινούν στις  19:00  για το βασικό  γκρουπ των Ακαδημιών.

Με την έναρξη των σχολείων και εφόσον υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός παιδιών που θα δηλώσουν ότι προτιμούν να ξεκινούν την προπόνηση στις 17:30 θα λειτουργήσει και 2ο γκρουπ  για την αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία, δηλαδή (1ο γκρουπ 17:30 και 2ο γκρουπ στις 19:00).

Γονείς δηλώστε στους προπονητές την ώρα που σας βολεύει να φέρνετε τα παιδιά στην προπόνηση, για να αποφασίσουμε έγκαιρα για τη λειτουργία του εναλλακτικού κύκλου προπόνησης.

Εφόσον χρειαστεί και 3η εβδομάδα για να οριστικοποιηθούν τα γκρουπ, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση το επόμενο Σάββατο 14.8.19

Το πρόγραμμα για τα μεγαλύτερα παιδιά (των αγωνιστικών τμημάτων), θα οριστικοποιηθεί με συνεννόηση των  προπονητών και των αθλητών και θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας.

Οι βασικές ημέρες προπονήσεων των Ακαδημιών είναι προς το παρόν οι : ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Όμως, εφόσον υπάρξουν παιδιά σε κάποιο ηλικιακό γκρουπ, που θα δηλώσουν ότι μπορούν άλλες ημέρες π.χ. ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ –ΣΑΒΒΑΤΟ υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί και αντίστοιχο γκρουπ.

Ενημερώστε μας, για να ρυθμίσουμε το οριστικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη 12.9.19 θα γίνει το καθιερωμένο Διοικητικό Συμβούλιο «του Σεπτεμβρίου», στο οποίο τα μέλη του Δ.Σ. θα αποφασίσουν για τε τρέχοντα θέματα της λειτουργίας του συλλόγου.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν οι «απαλλαγές» από τις συνδρομές και οι «ελαφρύνσεις» των συνδρομών για τους αθλητές που αγωνίστηκαν στους αξιολογούμενους αγώνες το 2019 )κυρίως τα Πανελλήνια πρωταθλήματα) και κατάφεραν να βοηθήσουν βαθμολογικά το σύλλογο.

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν είναι απρόσωπος σύλλογος. Είναι μια παρέα από «γονείς» που διοικούν το σύλλογο  και μια δεύτερη παρέα από «προπονητές» που σπούδασαν τον αθλητισμό και που αγαπούν να βρίσκονται  ανάμεσα στα παιδιά. Μέσα από τον αθλητισμό προσπαθούν να περάσουν ότι το καλύτερο υπάρχει σε ηθικές Αξίες και Αρχές, ενώ παράλληλα στοχεύουν και στην αξιοποίηση των όποιων αθλητικών προσόντων διαθέτει το κάθε παιδί.

ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ   δεν επιδιώκουμε να αποκτήσουμε … «πελάτες»!
Θέλουμε η σχέση «του συλλόγου» με τους γονείς και τα παιδιά «μας» να είναι σχέση «οικογένειας», σχέση αμοιβαίου σεβασμού, αγάπης  και κατανόησης.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ότι Πέρα και πάνω από την όποια αθλητική επίδοση βάζουμε  τις επιθυμητές ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ που αντικατοπτρίζονται στον «χαρακτήρα» και τη συμπεριφορά του παιδιού, μέσα και έξω από το γήπεδο.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (25 ΕΥΡΩ)

Σε λίγο χαλάει ο καιρός, έχουμε ορισμένο αριθμό από φόρμες αλλά τα μικρά νούμερα πλησιάζουν να τελειώσουν. Βέβαια  παραγγείλαμε και νέα φουρνιά αλλά θα αργήσει να μας την παραδώσει (1-2 μήνες).  Όσοι σκοπεύετε να πάρετε φόρμα  φροντίστε από τώρα να την προμηθευτείτε «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Η φόρμα κοστίζει (25 ευρώ).

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάθε νέος αθλητής που εγγράφεται δικαιούται μπλουζάκι του συλλόγου δωρεάν, ζητήστε το από τους προπονητές. Το 2ο μπλουζάκι χρεώνεται (5 ευρώ).

print

Written by