23.9.19  ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19:00 (ΓΚΡΟΥΠ Φ. ΚΑΤΣΙΚΑ)

Δευτέρα 23.9.19, συνεχίζονται οι προπονήσεις (για το γκρουπ του κ. Κατσίκα)  με ώρα έναρξης τις 19:00, λόγω προβλημάτων στο ωρολόγιο πρόγραμμα μερικών αθλητών.
Σε γενικές γραμμές 19:00 είναι η ώρα έναρξης των περισσοτέρων γκρουπ στον Ασ ΡΗΓΑΣ, εκτός των αγωνιστικών τμημάτων που οι προπονητές σε συνεννόηση με τους αθλητές ήδη έχουν καθορίσει το πρόγραμμά τους για τις 18:00 και το 1ο γκρουπ των Ακαδημιών (της κ. Σοφίας που αρχίζει στις 17:30).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2-3 ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Καλούμε τους κηδεμόνες των «Νέων αθλητών» που ξεκίνησαν να προπονούνται με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, παρακολούθησαν τις 2-3 δοκιμαστικές προπονήσεις και θέλουν να συνεχίσουν με την παρέα μας, να προχωρήσουν στην εγγραφή των αθλητών. Η Εγγραφή συνοδεύεται με την πληρωμή τουλάχιστον και ενός μηνός συνδρομής (όχι μόνον εγγραφή).

ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Επίσης τους ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας ότι “ΤΩΡΑ”, πριν αρχίσουν τα κρύα, μπορούν να προμηθευτούν τις φόρμες του συλλόγου (με 25 ευρώ,  όσο είναι το κόστος). Όσοι ενδιαφερθούν νωρίς θα βρουν τα Νούμερα που θέλουν, όσοι καθυστερήσουν θα περιμένουν την άφιξη της νέας παραγγελίας των φορμών 1-2 μήνες.

ΟΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Να ετοιμάζεστε για τις καθιερωμένες εκδρομές για όλη την οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ:

1η εκδρομη:  ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ
που έχει καθοριστεί για την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

 

2η εκδρομή:  ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ
σε έναν από τους προορισμούς (Βελβεντό ή Γιάννενα ή Σέρρες ) με την ημερομηνία να τοποθετείται κάπου στο τέλος Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου ανάλογα με τη συνεννόηση των ανθρώπων του προορισμού που τελικά θα επιλεγεί.

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

 

 

ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ

print

Written by