27.9.19 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με τους αθλητές να έρχονται για προπόνηση κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00, συνεχίζεται η προσέλευση των Νέων αθλητών στα γκρουπ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Τα παιδιά που καθυστέρησαν να μας έρθουν, για τον οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να το τολμήσουν να έρθουν να δοκιμάσουν την προπόνηση στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και να πάρουν  μια γεύση από τα αγωνίσματα του Κλασικού Αθλητισμού (του Στίβου).

Από την επόμενη εβδομάδα θα οριστικοποιηθούν τα γκρουπ γιαυτό όσοι σκοπεύετε να μας έρθετε, μην το καθυστερείτε.

Στις φωτογραφίες μερικά από τα γκρουπ που βρέθηκαν μπροστά μας την ώρα των ασκήσεων με τον χαρακτηριστικό για το σύλλογό μας «κύκλο» στον οποίο με τάξη αφήνει ο καθένας την τσάντα του. Η τάξη και η υπακοή στους κανόνες του παιχνιδιού είναι ένα από τα στοιχεία στα οποία δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή από τις μικρές ηλικίες. Στη συνέχεια και να θέλουμε να αφήσουν άτσαλα πεταμένα τα πράγματά τους δεν θα το πετύχουμε … όλοι μας ενεργούμε ανάλογα με το πώς μαθαίνουμε.

Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ εκτός από τις αθλητικές ικανότητες μας ενδιαφέρει αφάνταστα και το τι μαθαίνει το παιδί και μας απασχολεί το πώς θα περάσουμε στο κάθε παιδί επιθυμητές αντιδράσεις σε πολλές και διάφορες καταστάσεις.

Την βασική επιθυμητή «ΑΡΧΗ» προσπαθούμε να περάσουμε σε κάθε παιδί.  Το πώς θα αντιδράσει στη συνέχεια το κάθε παιδί, σε παρόμοιες καταστάσεις, είναι θέμα της οικογένειας, του σχολείου,  του συλλόγου αλλά και της προσωπικότητάς του που έχει διαμορφώσει με την πάροδο των ετών.

 Όλοι όσοι είμαστε κοντά στα παιδιά θα πρέπει να φροντίζουμε να διορθώνουμε τα μικρά ή μεγαλύτερα λάθη μας και να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Είναι δική μας ευθύνη (των μεγάλων) το πώς θα ορμηνεύσει το παιδί την κάθε κατάσταση.

Προσοχή! στο πώς μαθαίνουμε στα παιδιά μας να αντιδρούν και να ερμηνεύουν τις διάφορες καταστάσεις στις οποίες θα εμπλακούν. Σχεδόν πάντα η ευθύνη για την μη επιθυμητή  συμπεριφορά των παιδιών μας είναι δική μας (των μεγάλων σε ηλικία).

Ας φροντίσουμε όλοι το κάθε παιδί να έχει «παραδείγματα προς μίμηση». Ας βάλουμε όλοι το χεράκι μας για να χαιρόμαστε θαυμάσιες πράξεις και υπέροχες αντιδράσεις των παιδιών μας που θα μας κάνουν υπερήφανους.

Χαρούμενη και Ευτυχισμένη Αθλητική χρονιά με υγεία και πολλές  επιτυχίες.

print

Written by