ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ – (119) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13.10.2019

Με τον καιρό να μας κάνει τα κέφια (σύμφωνα με το Δελτίο καιρού) η εκδρομή στο Χορτιάτη προχωράει κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα.

ΑΥΤΟΨΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και σήμερα, κάναμε μια βόλτα μέχρι το χώρο που θα αποτελέσει το ορμητήριομας αλλά και το σημείο στο οποίο θα στηθούν οι ψησταριές και εμείς θα απλώσουμε τις κουβέρτες μας ή τα τραπεζάκια μας. Πήγαμε για να ελέγξουμε αν όλα λειτουργούν (αν οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, αν ο χωματόδρομος είναι προσβάσιμος , κ.λπ.).

ΛΙΓΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ
Λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων  στο τελευταίο κομμάτι των 2,6 χιλ. του χωματόδρομου υπάρχουν δύο τρία σημεία που έχει λάσπες. Πιστεύω πως μέχρι την Κυριακή θα έχουν φύγει τα νερά, αλλά στα σημεία που φαίνονται στις φωτογραφίες θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί, απλά για να μη λερωθούν πολύ τα αυτοκίνητα.

 

 

 

 

 

Στο βάθος ο δρόμος που οδηγεί στο Καταφύγιο του Χορτιάτη (περίπου 400 μέτρα)

 

 

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
Η τελική παραγγελία για τα κρεατικά θα δοθεί σήμερα το βράδυ αμέσως μετά την προπόνηση της Παρασκευής (σήμερα). Εάν υπάρχουν και άλλοι που δεν δήλωσαν θα πρέπει να το δηλώσουν εάν θέλουν να είναι ΣΩΣΤΟΙ.
Βέβαια σε κανέναν δεν θα αρνηθούμε να τον εντάξουμε στην παρέα μας και να φάει μαζί μας, ακόμη και αν δεν έχει δηλώσει και θελήσει να έρθει την τελευταία στιγμή, αλλά καλύτερα θα είναι έστω και την τελευταία στιγμή να μας ενημερώσει.
Μπορεί να μας ενημερώσει το Σάββατο αλλά και χωρίς ενημέρωση, αν αλλάξουν τα σχέδια, μπορεί να έρθει την Κυριακή πρωί. Σε αυτές τις περιπτώσεις δίνουμε και δωράκια (από 20 κάμψεις) … τυχεροί!!!

Διαβάστε μια ακόμη φορά τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης (ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ) καλό θα σας κάνει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ … 119 ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ

2019-ΛΙΣΤΑ-ΔΗΛΩΘΕΝΤΩΝ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ 119

print

Written by