ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Οι πετυχημένες εκδρομές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι αυτές που βάζουν σε τροχιά «οικογενειακού κλίματος» όλους όσους είναι κοντά στο σύλλογο και συμμετέχουν σε αυτές.

Κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι «είναι κοντά» σε κάποιο σύλλογο όταν δεν γνωρίζει κανέναν, όταν δεν έχει ανταλλάξει πέντε κουβέντες  με τους γονείς του φίλου του παιδιού του, με τους ανθρώπους που διοικούν το σύλλογο ή τους προπονητές του παιδιού τους.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ πιστεύει ότι ανάλογες εκδηλώσεις όπως «οι εκδρομές», που με μεράκι διοργανώνει, είναι το δυνατό χαρτί του συλλόγου.

Η Φετινή εκδρομή στο Βελβεντό είναι ξεχωριστή, γίνεται μερικούς μήνες αφότου οι αγώνες των ανθρώπων του Βελβεντού, για ανεξαρτητοποίηση του ΔΗΜΟΥ, στέφτηκαν με επιτυχία. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που θα επισκεφτούμε τον ΔΗΜΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. Ένα Βελβεντό που καθημερινά βάζει τα καλά του έχοντας ως  δυνατό χαρτί για την επίτευξη των στόχων του τον εθελοντισμό των δημοτών του. Τα περισσότερα έργα στο Βελβεντό γίνονται με εθελοντική εργασία των κατοίκων του.

Καλεσμένοι από τον Δήμαρχο Βελβεντού κ. Μανώλη Στεργίου, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 22 10 2019   θα πραγματοποιήσουμε την εκδρομή μας για να γνωρίσουμε το Βελβεντό και τη φιλοξενία των κατοίκων του, ώστε να αποφύγουμε εμπλοκές σε γραφειοκρατίες και γρανάζια, αφού κάποιοι θέλουν να βάλουν ανούσιους κανόνες ακόμη και στις εκδρομές ενός συλλόγου!

Τονίζουμε για μια ακόμη φορά ότι εκδρομή κάνουμε και μέσα στα πλαίσια της εκδρομής βάζουμε τα παιδιά μας να «παίξουν» και να αγωνιστούν «ανεπίσημα» για να γνωρίσουν τον αθλητισμό αλλά το κυριότερο, για να κάνουν φίλους.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

  1. ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ Ι.Χ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:
    Όσοι θέλουν ταξιδεύουν με Ι.Χ. από το Σάββατο και διανυκτερεύουν στο Ξενοδοχείο «ΑΓΝΑΝΤΙ» που βρίσκεται στο Γήπεδο του Βελβεντού, ή και στις «ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ» που βρίσκονται στο κέντρο του Βελβεντού.
    Οι τιμές (στο Ξενοδοχείο ΑΓΝΑΝΤΙ) με πρωινό (μπουφέ) είναι: (Μονόκλινο 35, Δίκλινο 50, Τρίκλινο 65, Τετράκλινο 80).
  2. ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ Ι.Χ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ.
    Το Βελβεντό είναι 155 χιλμ. από Το Καυτανζόγλειο 155 χιλμ. (1ώρα και 50 λεπτά οδήγησης, μέσω Εγνατίας Οδού Ε90). Ξεκινάτε την κατάλληλη ώρα ώστε το πολύ στις 10:30 να βρίσκεστε στο Γήπεδο Βελβεντού για τα «Παιχνίδια» των παιδιών.
  3. ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ (60 Θέσεων…):
    Η αναχώρηση από το Καυτανζόγλειο στις 08:01 και η επιστροφή και πάλι στο Καυτανζόγλειο κάπου στις 20:00. Ανάλογα με τον αριθμό των επιβατών θα βγει και το κόστος της μετακίνησης με τα Λεωφορεία.
    Η μετακίνηση με το Λεωφορείο υπολογίζεται στα 10-15 ευρώ το άτομο για τους ενήλικες και το 1/2 για τους κάτω των 18 ετών.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις. Εφόσον συμπληρωθούν οι (60) θέσεις του Λεωφορείου (ή … των λεωφορείων)! όσοι περισσεύουν  θα πρέπει να ταξιδέψουν με δικό τους μέσο ή να μην έρθουν!

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Από τις 11:00 μέχρι τις 13:30 περίπου θα γίνουν αγώνες των μικρών μας παιδιών οι οποίοι δεν θα έχουν την επίσημη μορφή των αγώνων του ΣΕΓΑΣ, δεν θα έχουν επίσημους κριτές αλλά και ούτε οι επιδόσεις θα επίσημες (ποιος νοιάζεται για ρεκόρ και καταγραφή των επιδόσεων στις ηλικίες που αναφερόμαστε, να γνωρίσουν τον αθλητισμό θέλουμε και να κάνουν Φίλους). Το πρόγραμμα των «Παιχνιδιών» είναι εσωτερικό θέμα των συμμετεχόντων και δεν αφορά σε κανέναν επίσημο Φορέα αφού δεν ζητάμε καμία επισημότητα στις εκδηλώσεις μας, να παίξουμε και να χαρούμε θέλουμε!

ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΥ
Μεγάλοι και μικροί θα περπατήσουμε στο καταπληκτικής ομορφιάς «Φαράγγι Σκεπασμένου» θα φτάσουμε στους καταρράκτες θα βγάλουμε τις φωτογραφίες μας και θα γυρίσουμε στο Βελβνεντό για φαγητό.

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ(ΕΣ)
Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων (Ι.Χ. και Λεωφορεία) από Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα, θα φροντίσουμε να συνεννοηθούμε με Ταβέρνα ή Ταβέρνες για ένα περιποιημένο και προσεγμένο μεσημεριανό γεύμα.

ΒΟΛΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ – ΚΑΦΕΣ – ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.
Μετά το Φαγητό θα υπάρχει χρονικό διάστημα για βόλτα στην πλατεία και καφέ, για αγορά ντόπιων προϊόντων  (κρασιά, τσίπουρα, Μαρμελάδες, Γλυκά, …).
Η αναχώρηση θα οριστεί κάπου στις 17:30 ± (την ώρα θα την αποφασίσει ο ΑΡΧΗΓΟΣ της μετακίνησης με το Λεωφορείο)  έτσι ώστε το Λεωφορείο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 20:00.

Το πρόγραμμα με περισσότερες Λεπτομέρειες θα διαμορφωθεί σταδιακά.

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΝΤΑΣ:

  1. Με τι προτιμάτε να ταξιδέψετε;
  2. Αν με Ι.Χ. πότε; (Από Σάββατο ή Κυριακή πρωί);
  3. Αν το Σάββατο βράδυ θέλετε να μείνετε στο Ξενοδοχείο; ή ΟΧΙ;
  4. Πόσα άτομα στην οικογένεια ή την παρέα (πόσοι >18, πόσοι <18).
  5. Εάν θέλετε να φάτε στην Ταβέρνα όπου θα φάμε όλοι.

ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Εάν θέλουμε ο σύλλογος να είναι κραταιός ως προς τα οικονομικά του, θα πρέπει είτε να υπάρχουν πόροι για την ενίσχυση του Ταμείου (κάθε χορηγία δεκτή) είτε να περιορίσουμε τα έξοδα στα πλέον απαραίτητα.

Με το παραπάνω σκεπτικό και εφόσον πρόκειται για «εκδρομή» καλόν είναι τα έξοδα να επιμερίζονται σε όλους τους εκδρομείς.

Τα έξοδα για τη μίσθωση του λεωφορείου ή των λεωφορείων θα επιμεριστούν σε όλους τους συμμετέχοντες με τους ενήλικες να πληρώνουν το αναλογούν ποσό και τα παιδιά (οι κάτω των 18 ετών)  το ½ αυτού.

Για όσους ταξιδέψουν με το λεωφορείο μαζί με τη δήλωση δίνουν και

Προκαταβολή 10 ευρώ οι μεγάλοι και

5 ευρώ για κάθε παιδί που θα χρειαστεί θέση στο λεωφορείο.

print

Written by