ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ – Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ 3.11.19 ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Μπορεί να έπεσαν πολλά μαζί (Εκδρομή στο Χορτιάτη, συνάντηση των Γυμναστών της φουρνιάς μου (1969-72), Μεταγραφές, έκτακτο Δ.Σ., Σεμινάριο Κριτών Στίβου (παρουσίαση των άρθρων του επί κοντώ), Διαδικτυακό σεμινάριο για τη λειτουργία των αθλητικών συλλόγων (1.11.19), καθημερινές προπονήσεις, γιατροί, εξετάσεις …

Όμως η  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ανεξάρτητα από τις όποιες απρόσμενες  παρεμβολές –  βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ξέρετε πολύ καλά ότι όταν οργανώνουμε κάτι το  προσπαθούμε όσο γίνεται καλύτερα. Ιδιαίτερα στο Βελβεντό, με τα τόσα που μας συνδέουν, μέχρι και ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  από τον Δήμαρχο κ. Εμμανουήλ Στεργίου έχουμε για να γνωρίσουμε τις χάρες του Βελβεντού και να περάσουμε μερικές ανεπανάληπτες ώρες.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 22 10 2019

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ
1976-77 ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Η εκδρομή αποκτά τα δικά της ξεχωριστά ενδιαφέροντα.

  • Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετέχει όπως και κάθε χρόνο με πλήρη σύνθεση.
  • Τα Γιάννενα είναι «μέσα» η κ. Κλαίρη ετοιμάζει ένα λεωφορείο με γονείς και παιδιά για ταξίδι «αυθημερόν».
  • Βελβεντό ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί και τα παιδιά να ζήσουν τους ξεχωριστούς αγώνες που στόχο έχουν τη γνωριμία τους με τον αθλητισμό αλλά και τη «Φιλία» των συμμετεχόντων. «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ» το ΜΟΤΟ των αγώνων.
  • Η Κοζάνη το ψάχνει με μπροστάρη τον Γιώργο Ρούσσο.

όπως και να έχει παράλληλα με την επικοινωνία με τους υπευθύνους των Φορέων που αναφέραμε, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ετοιμάζεται.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ «ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ»

03.11.19 ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΛΙΣΤΑ-ΟΛΩΝ

Περνάμε τις πρώτες δηλώσεις, όσων θα ταξιδέψουν  με το Λεωφορείο, όσων θα ταξιδέψουν με τα Ι.Χ. από το Σάββατο  και θα διανυκτερεύσουν στο Βελβεντό, ή όσων θα ταξιδέψουν το πρωί της Κυριακής με το Ι.Χ. τους και θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα της εκδρομής ΑΓΩΝΕΣ, ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ και φαγητό στα κέντρα εστίασης που θα επιλέξουν. Καθημερινά η λίστα των δηλωθέντων θα ενημερώνεται (άντε κάθε δύο μέρες, μην είμαστε συνέχεια πάνω από το πληκτρολόγιο). Πάρτε τους φίλους σας και ελάτε μαζί μας ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ.

print

Written by