Η 2Η «ΠΕΝΑ» ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Μέχρι στιγμής (9.11.19) ο υπογράφων -Κατσίκας Φώτιος- βρίσκονταν πίσω από τις παντός είδους δημοσιεύσεις στην ηλεκτρονική σελίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (άρθρα, ανακοινώσεις, σχόλια, ενημερωτικά, προκηρύξεις, αποτελέσματα, κλπ).

Είναι καιρός η σελίδα μας να αποκτήσει και δεύτερη «φωνή» ώστε να είναι πάντα ενημερωμένη, και αυτή θα είναι η φωνή της κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη.

Ο σύλλογος ανανεώνεται και βάζει «συνοδηγούς»  τα κατάλληλα πρόσωπα έτσι ώστε με δύο ή και τρείς οδηγούς το ταξίδι να είναι πιο εύκολο και πιο σταθερό.
Και επειδή είναι γνωστό το «ουδείς αναντικατάστατος» καλλιεργούμε σιγά σιγά και την ιδέα της ομαλής αντικατάστασης  στα πόστα του συλλόγου για να υπάρχει απρόσκοπτη συνέχεια και για την επόμενη … εικοσαετία!

Δίνοντας τη σκυτάλη στη κ. Σοφία Γκοτζαμάνη, μετά από κάποιες ημέρες-εβδομάδες (όσο χρειαστεί για την ενημέρωσή της), ο υπογράφων απλά θα διαβάζει τα όσα «ο συνοδηγός» θα γράφει χωρίς βέβαια να σταματήσει και ο ίδιος ή να απομακρυνθεί.

Υπάρχουν και πολλά άλλα «πόστα», τα οποία πρέπει να αποκτήσουν «συνοδηγό», για να υπάρχει ομαλή συνέχιση σε όλους τους τομείς  του συλλόγου. Έγκαιρα και μεθοδικά οι νέοι θα πρέπει να βρεθούν κοντά στους «παλιούς» για να μάθουν τις λεπτομέρειες για κάθε πόστο.
Ευτυχώς αλλά και «δυστυχώς»! αυτή η συνύπαρξη του νέου με τον παλιό θα πρέπει να συντονίζεται από κάπου γι’ αυτό και σε κάθε σύλλογο θα πρέπει να υπάρχει κάποιος που -ανεξαρτήτως πόστου- θα ενεργεί ως «ο επιλοχία» ή «η μάνα του λόχου».
Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ σύμφωνα με τον -Εσωτερικό Κανονισμό- αυτό το ρόλο του συντονιστή «χωρίς όμως να συμμετέχει στις αποφάσεις» τον έχει ο «Τεχνικός Διευθυντής».
Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται στα -κάθε 2 χρόνια- Δημοκρατικά εκλεγμένα μέλη του, που αποτελούν το 9-μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Ευχόμαστε στην κ. Σοφία μας σιδεροκέφαλη και στον τομέα της ενημέρωσης, που και αυτόν «τον έχει».

Σταδιακά και χωρίς βιασύνη ο υπογράφων θα δώσει “τα κλειδιά” από τα διάφορα λειτουργικά πόστα σε στελέχη που δείχνουν τον ανάλογο ζήλο και δείχνουν καθαρά διάθεση προσφοράς στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ σύλλογο, έτσι ώστε η συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του συλλόγου να είναι εξασφαλισμένη.

Τόπο στα νιάτα, εξάλλου αυτός είναι και ο στόχος του νέου Νομοσχεδίου για τον Αθλητισμό, που αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να πάει στη Βουλή για ψήφιση…

print

Written by