ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ – ΠΕΜΠΤΗ 5.12.19 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.12.19

Την Πέμπτη 5.12.19 και την Παρασκευή 6.12.19 η προπόνηση των αθλητών του άλματος επί κοντώ –του ΑΣ ΡΗΓΑΣ– θα γίνει με τη μορφή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ.
Οι αθλητές θα αγωνιστούν με μικρές φορές και μικρά κοντάρια (αυτά που χρησιμοποιούν αυτήν  την περίοδο).

Ο αγώνας ξεκινάει:

ΠΕΜΠΤΗ:  18:45 το Α’ γκρουπ  και 20:00 το Β’  γκρουπ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 19:30 Α και Β γκρουπ.

Παρακαλούμε τους εθελοντές, γονείς &  κηδεμόνες και Νέους Κριτές, που θα ήθελαν να αποκτήσουν εμπειρία των αγώνων, να έρθουν σε επαφή με τον κ. Κατσίκα για να βοηθήσουν στην Εσωτερική Ημερίδα.

ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ* – ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Οι γονείς και κηδεμόνες να ετοιμάζονται για την Ημερίδα του Κάστανου!
Εφόσον ο καιρός πάει κάτω από τους 5-6 βαθμούς, την *……………. θα γίνει δοκιμαστική Ημερίδα Κάστανου!

* Τελικά η Παρασκευή λόγω της εορτής του Αγίου Νικολάου (είναι πολλοί οι εορτάζοντες) δεν θα γίνει η δοκιμαστική ημερίδα του Κάστανου. Αφήνουμε την ημέρα στην πρωτοβουλία του κ. Παντελή Καρανίκα που είναι υπεύθυνος (Σχεδιασμού των εκδηλώσεων). Εφόσον υπάρχει πρόταση θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας.
Οι εθελοντές
να έρθουν σε επαφή με τον κ. Καρανίκα για τα διαδικαστικά.

Στην πρώτη δοκιμαστική ημερίδα θα γίνει εκτίμηση από τους “καστανάδες” ως προς το ποιο κρασί ταιριάζει περισσότερο με τα κάστανα!
Βαρύ το φορτίο των “Καστανάδων”. Το ψήσιμο θα αρχίζει στις 19:00. Γονείς και Κηδεμόνες, αφήστε τα “αχώνευτα” στους προπονητές και μαζευτείτε στην είσοδο του Κλειστού για τον “τζερτζελέ” αλλά και για να βοηθήσετε (με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι) στο ψήσιμο του κάστανου.

print

Written by