Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο τέλος της Χριστουγεννιάτικης γιορτής θα γίνει ανταλλαγή δώρων ανάμεσα στους αθλητές του συλλόγου μας. Όλοι οι αθλητές θα φέρουν ένα μικρό δώρο (περίπου 3ευρώ). Θα αφήσουν τα δώρα κάτω από το στολισμένο καραβάκι και ο Αη Βασίλης θα τα μοιράσει σε όλα τα παιδιά. Μη σας περάσει από το μυαλό ότι η σειρά αυτή θα είναι τυχαία! Θα δώσει στο κάθε παιδί το δώρο που του ταιριάζει! Ε κι αν κάνει και κανένα λαθάκι θα είναι σαν αυτά του κυρίου Φώτη που τα κάνει μόνο και μόνο για να δει αν θα το προσέξουμε…!

Τα δωράκια που θα φέρουν τα παιδιά μπορεί να είναι unisex ή να απευθύνονται σε αγόρι ή σε κορίτσι. Όμως όταν θα τα φέρουν θα πρέπει να ενημερώσουν τον υπεύθυνο προπονητή για να τα τοποθετήσει στη σωστή θέση κάτω από το καραβάκι.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ. Θα στενοχωρηθούμε ιδιαίτερα αν τα παιδιά μείνουν χωρίς δώρο την ημέρα της γιορτής.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Η ανταλλαγή δεν είναι μόνο για τους μικρούς αλλά για όλους τους αθλητές μας. Γι’ αυτό φροντίστε να φέρετε όλοι από ένα δώρο. Θα βάλουμε μια χωριστή γωνιά με τα δώρα για τους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων. Και σε αυτές τις κατηγορίες θα πάρετε δωράκι, ακόμη και εσείς που δε θα φέρετε! Ένα ειδικό δωράκι από εκείνα που μοιράζει ο κύριος Φώτης μέσω ίντερνετ…. Κανονίστε!

Και επειδή και εμείς οι προπονητές κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας… Θα γίνει ανταλλαγή δώρων μεταξύ των προπονητών του συλλόγου!

print