ΠΡΟ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ 2019 – ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Δύο μέρες μας έμειναν για τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 19:00 στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ (Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ) στο κλειστό του Καυτανζογλείου.

Το πρόγραμμα της Χριστουγεννιάτικης γιορτής θα το βρείτε στη διπλανή Πρόσκληση.

Στη γιορτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι κρίνουν ότι ανάλογες γιορτές δεν έχουν ονοματεπώνυμο. Ο οποιοσδήποτε θέλει να ζήσει την ανείπωτη χαρά των παιδιών υποδεχόμενος τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  σε γιορταστική ατμόσφαιρα, είναι ευπρόσδεκτος.

 

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
(ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ) ΕΙΝΑΙ:

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ.

Οι γονείς και κηδεμόνες κυρίως των μικρών παιδιών να φροντίσουν ώστε το κάθε παιδί να φέρει ένα δωράκι για την ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ μεταξύ των αθλητών και προπονητών. Τα μεγαλύτερα παιδιά φροντίζουν μόνα τους με τη συμπαράσταση και τη μικρή οικονομική βοήθεια των γονέων και κηδεμόνων τους. Περισσότερα για την ανταλλαγή των δώρων ΕΔΩ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ:

Με τελευταία ημέρα αυτή της Χριστουγεννιάτικης γιορτής όποιος θέλει φέρνει τα τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ζάχαρες, όσπρια, γάλατα μακράς διάρκειας, κ.α.) τα οποία θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα στο καρότσι των τροφίμων. Τα τρόφιμα θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες σε ιδρύματα τα οποία θα προτείνετε. Υπεύθυνος για το μοίρασμα των τροφίμων το μέλος του Δ.Σ. κ. Καρανίκας Παντελής με τη βοήθεια γονέων και κηδεμόνων εθελοντών που θα δηλώσουν ότι ευκαιρούν.

Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ:

Όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσει μπουφές με γλυκά και καλούδια. όποιος επιθυμεί μπορεί να συνδράμει στον μπουφέ της γιορτής είτε με αγοραστά γλυκά είτε με γλυκά δικής του κατασκευής (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κ.α.). Με την είσοδο στην αίθουσα θα υπάρχει τραπέζι στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε τις προσφορές σας σε γλυκά, όποιες και αν είναι.

ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ:

Με στόχο να φτάσουν τα ημερολόγια σε κάθε σπίτι της οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, τα ημερολόγια θα μοιραστούν από σήμερα Δευτέρα 16.12.19. Θα δοθούν σε κάθε παιδί από 4 ημερολόγια για να τα διαθέσουν στην οικογένεια. Τα 4 ημερολόγια κοστίζουν 10 ευρώ. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί δεν θα μπορέσει να τα διαθέσει σε θείους και παππούδες μπορεί να τα φέρει πίσω μεθαύριο την Τετάρτη στη Γιορτή.

Το κάθε ημερολόγιο (από δύο και πάνω) κοστίζει 2,5 ευρώ. Το μονό ημερολόγιο τιμάται 5 ευρώ και (δίνεται ένα ημερολόγιο δώρο). Προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να μη μας μένουν τα ημερολόγια, τα οποία εκτός των άλλων γίνονται και για να βοηθήσουμε το σύλλογο, και παίζουμε με τα νούμερα.

Με άλλα λόγια για να αποκτήσετε το ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα πρέπει να διαθέσετε τουλάχιστον 5 ευρώ παίρνοντας δύο (ή ένα ή δύο πάρετε 5 ευρώ θα δώσετε, οπότε τα 2 ημερολόγια ας είναι το ελάχιστο). Σχεδιάσαμε και τυπώσαμε 500 ημερολόγια τα οποία δείχνουν τη φιλοσοφία του συλλόγου, το κάθε ημερολόγιο με τις 32 σελίδες του κοστίζει 2,30 περίπου. Το να δώσουμε 5 ευρώ και να πάρουμε δύο, παίρνοντας και ένα για τον παππού ή τον θείο, δεν είναι δα και το αβάσταχτο  έξοδο.

Φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ φροντίστε ώστε το ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να φτάσει σε όλα τα φιλικά σας σπίτια. Σε όποιον από τους φίλους ή συγγενείς σας το δώσετε θα σας ευγνωμονεί. Συνεχίζοντας την παράδοση σε προσεγμένες εκδόσεις και το Ημερολόγιο του 2020 του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ένα  πλήρες επιτραπέζιο ημερολόγιο προσεγμένο και στην παραμικρή του λεπτομέρεια.

ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ  ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΝΤΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ – ΖΕΣΤΑ.

Τώρα που ο καιρός αρχίζει να γίνεται «δύσκολος» και οι μπόμπιρες αντιδρούν στο «βάλε και ένα μπουφάν Κωστάκη κάνει κρύο…» είναι ευκαιρία να ησυχάσετε. Προμηθευτείτε Φόρμες και Μπλουζάκια προπόνησης στα Νούμερα που θέλετε -κυριολεκτικά στο κόστος- αφού κάνουμε τις Φόρμες για να είναι καλά ντυμένα τα παιδιά και όχι για να κερδίσει ο Σύλλογος . Το είπαμε πολλές φορές, ο Σύλλογος δεν είναι επιχείρηση για να στοχεύει στο κέρδος, είναι αθλητικός Σύλλογος ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ  και το μόνο που απασχολεί το εκάστοτε Δ.Σ. να υπάρχουν τα βασικά έσοδα για να μπορεί ο Σύλλογος να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του σε ενοίκια στο Στάδιο, σε αμοιβές προπονητών, σε έξοδα συμμετοχής για αγώνες  και τα απαραίτητα λειτουργικά έξοδα.
Οι φόρμες είναι υπέροχες αφού με τις φόρμες ακόμη και “τα αχώνευτα” όσο στριμμένα και να είναι … κούκλες φαίνονται! (Οι αθλήτριες της φωτογραφίας, που είναι υποδείγματα συμπεριφοράς! έτυχε να είναι και κούκλες γιαυτό τις χρησιμοποιήσαμε σαν μοντέλα)! Τυχερές! κερδίσατε από 50… Χριστουγεννιάτικο Δώρο.

  • Μπορείτε να προμηθευτείτε τις Φόρμες του συλλόγου με 25 ευρώ (όλα τα νούμερα) και τα κόκκινα Μπλουζάκια προπόνησης με (5 ευρώ).
  • Ζητήστε από τους προπονητές των παιδιών σας να προμηθευτείτε τις υπέροχες και πανέμορφες Άσπρες -Μπλε Φόρμες που είναι ό,τι πρέπει για τους κρύους μήνες που έρχονται.
  • Το πρώτο μπλουζάκι δίνεται δωρεάν με την Εγγραφή στο σύλλογο (ζητήστε το όσοι κάνατε εγγραφή και ίσως δεν το πήρατε).
  • Μετά τον Μάρτιο  θα κυκλοφορήσουν και οι καλοκαιρινές φόρμες που ήδη έχουν μπει στο στόχαστρο του κ. Καρματζόγλου του Γ.Γ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και ετοιμάζονται.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Εθελοντές, φίλοι, γονείς και κηδεμόνες που μπορείτε να συνοδέψετε τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα, δηλώστε συμμετοχή στην παράδοση των τροφίμων αλλά και προτείνετε ίδρυμα παράδοσης με συντονιστή τον κ. Καρανίκα Παντελή και την κ. Γκοτζαμάνη Σοφία.Τα τρόφιμα όπου και να πάνε τόπο θα πιάσουν.

Πρώτα Ο Θεός και ο υπογράφων θα είναι παρών την Τετάρτη 18.12.19 στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, μετά τη 10-ήμερη άδεια που ζήτησε και πήρε από τις 9.12.18. Όμως οι πολλές μέρες μακριά από «τα αχώνευτα» δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας.

print

Written by